Kvaliteten på våra produkter


Produkterna som erbjuds av FOX företaget har tillverkats i Polen med päls från världens bästa uppfödningar som har kvalitetscertifikat och godkännanden. Vårt företag lägger särskild tonvikt på kvalitet och pälsens ursprung, därför köper vi från pålitliga leverantörer som förvärvar skinn från välrenommerade auktionshus.

På auktioner erbjuds endast pälsar som uppfyller stränga urvalskriterier. Detta ger oss försäkran om att de pälsar vi erbjuder är av högsta kvalitet och kommer från pålitliga uppfödningar och därmed kvalificerar sig för Origin Assured-programmet.™.

Origin Assured (Garanterad Ursprung) är en etikett som ger konsumenter försäkran om pälsens ursprungskälla när de köper den.

Varje päls märkt med OA™ kommer från ett land där djurskyddslagar följs, gårdar bedriver laglig uppfödning och säkerställer djurens välbefinnande under humana förhållanden, samtidigt som de tar hänsyn till miljöskyddet.

Endast utvalda pälsarter godkända av International Fur Federation (IFF) och som kommer från specifika länder kan märkas med Origin Assured-symbolen.

OA™-etiketten ger kunderna försäkran om den högsta pälsstandarden.

För mer information om Origin Assured-programmet, besök www.originassured.com.

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord