Läderhandskar med päls

Aktiva filter

Läderhandskar med päls för kvinnor

När vintern kommer är det många som börjar fundera på att ändra sin garderob. En av de viktigaste delarna i en vintergarderob är handskar. Varma och bekväma handskar är viktiga för att skydda dina händer från den kalla luften, men de behöver inte vara tråkiga och vanliga. Det är därför det är värt att investera i pälskantade handskar, som inte bara ger värme utan också tillför stil och elegans. 

Fördelar med att bära läderhandskar med pälskant

Läderhandskar med pälskant är det perfekta valet för dig som uppskattar stil och kvalitet. Först och främst är läderhandskar med päls mycket varma och bekväma. Det naturliga läder de är tillverkade av är vind- och fuktavvisande, vilket innebär att dina händer håller sig torra och varma även under de mest krävande väderförhållanden. Pälskanten bidrar inte bara till stilen, utan ökar också handskarnas isoleringsförmåga.

Läderhandskar med pälskant är också mycket slitstarka och motståndskraftiga mot skador. Det naturliga lädret är motståndskraftigt mot nötning och töjning, vilket innebär att handskarna kommer att hålla i många säsonger. Läderhandskar med pälskant är dessutom mycket enkla att rengöra och kräver minimalt underhåll.

Dessutom är läderhandskar med päls mycket eleganta och stilrena. De ger en elegant och stilren touch till alla vinteroutfits. De finns i många olika färger och utföranden, så att du kan matcha dem med din individuella stil. Vi rekommenderar särskilt vår bästsäljare - läderhandskar med tvättbjörnspäls.

Historien om läderhandskar med pälsdragare

Läderhandskar med pälsdragare har varit populära i många år. De första handskarna med pälsrand designades på 1800-talet, när handskmodet började bli populärt. På den tiden var handskar ett mycket populärt klädesplagg och att bära dem var ett tecken på elegans och stil.

På 1920-talet blev handskar ännu mer populära, särskilt bland kvinnor. Det var då pälshandskar med manschett dök upp och gav en chic och elegant touch till alla outfits. Sedan dess har pälshandskar burits av många kända personer, inklusive Audrey Hepburn, Jackie Kennedy och Grace Kelly.

Idag är läderhandskar med pälskant fortfarande mycket populära och är en viktig del av vintergarderoben.

Hur man väljer rätt läderhandskar med pälsmanschett

Att välja rätt läderhandskar med naturlig päls kan vara svårt eftersom det finns många olika modeller och utföranden på marknaden. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt handskar.

Först och främst är det viktigt att handskarna är gjorda av högkvalitativt naturläder. Naturläder är mer hållbart och motståndskraftigt mot skador än konstläder, vilket gör att handskarna kommer att fungera i många säsonger. Dessutom är naturligt läder mer flexibelt och anpassar sig efter handens form, vilket gör handskarna mer bekväma.

Därefter bör du vara uppmärksam på vilken typ av päls som används i manschetten. Den vanligaste pälsen är räv, som är väldigt mjuk och fluffig. Du kan dock även hitta handskar med päls av mink, kanin eller tvättbjörn. Det är viktigt att pälsen är naturlig och inte orsakar allergier.

Slutligen bör du välja rätt storlek. Handskar ska passa dina händer, men samtidigt ska de inte sitta för hårt. Välsittande handskar ger komfort och skydd mot kyla.

Typer av päls som används i läderhandskar med pälsmanschetter

Läderhandskar med pälsmanschett finns med olika typer av päls. Här är några av de mest använda typerna av päls:

 • Räv – detta är den vanligaste typen av päls i handskar. Rävpäls är väldigt mjuk och fluffig vilket gör handskarna väldigt bekväma.
 • Mink – detta är en mer exklusiv typ av päls som är väldigt mjuk och delikat. Minkpälshandskar är mycket eleganta och snygga.
 • Kanin – detta är en mer budgettyp av päls som fortfarande är väldigt mjuk och bekväm. Harepälshandskar finns i många olika färger och mönster.
 • Tvättbjörnspäls - detta är en mer exotisk typ av päls som är mycket hållbar och motståndskraftig mot skador. Handskar med tvättbjörnspäls är perfekta för personer som värdesätter hållbarhet och kvalitet.

Hur man tar hand om läderhandskar med pälsmanschetter

Läderhandskar med pälsmanschetter är mycket hållbara och motståndskraftiga mot skador, men kräver ordentlig vård för att behålla sin kvalitet och utseende. Här är några tips på hur du tar hand om dina läderhandskar med päls:

 • Förvara dina handskar på en torr och sval plats för att förhindra att mögel och bakterier växer.
 • Torka inte handskarna på en kylare eller i en torktumlare, eftersom den höga temperaturen kan skada lädret och pälsen. Det är bättre att torka dem platt på en handduk.
 • Rengör dina handskar regelbundet med en mjuk trasa och ett speciellt läderrengöringsmedel.
 • Använd inte aggressiva rengöringsmedel eller lösningsmedel eftersom de kan skada huden och pälsen.
 • Stryk aldrig handskarna eftersom den höga temperaturen kan skada lädret och pälsen.

Vad man ska ha på sig med läderhandskar dekorerade med naturlig päls

Läderhandskar med pälsmanschetter är väldigt eleganta och snygga, så de kan bäras på många olika sätt. Här är några idéer om hur man stylar läderhandskar med pälsmanschetter:

 • För en elegant klänning – Läderhandskar med pälsmanschett är perfekta för en elegant klänning för ett speciellt tillfälle, som ett bröllop eller fest.
 • För en avslappnad look – du kan även bära läderhandskar med casual outfits, till exempel med jeans och en tröja.
 • För en kappa - läderhandskar passar perfekt till en kappa, vilket ger chic och elegans.
 • Med en skinnjacka – handskar med pälsmanschetter kan även bäras med en skinnjacka, vilket skapar en rockig look.

Uppdatera din vintergarderob med läderhandskar med päls

Läderhandskar med pälsmanschett är det perfekta valet för personer som värdesätter stil, kvalitet och funktionalitet. De är varma, bekväma och hållbara, vilket betyder att de kommer att hålla i många säsonger. Dessutom ger läderhandskar med pälsmanschetter chic och elegans till varje styling.

Att välja rätt läderhandskar med pälsmanschetter kan vara svårt, men med våra tips kommer du att kunna välja den bästa för dig. Kom också ihåg att sköta om handskarnas kvalitet och utseende längre.

Uppdatera din vintergarderob och lägg till eleganta och snygga läderhandskar med naturlig päls av räv, tvättbjörn eller mink. Oavsett tillfälle finns det inget mer elegant och originellt än läderhandskar med naturlig päls. Läderhandskar är det bästa tillbehöret för höst och vinter och kan förändra ditt utseende. Handskar är inte bara för uppvärmning - de är och kommer alltid att vara dekoration. Från funktionella till unika och moderiktiga, det finns många alternativ för läderhandskar att välja mellan. Njut av din shopping.

Är läderhandskar för kvinnor med pälsmanschetter lämpliga för vinterbruk?

Vilka är de populära färgerna på läderhandskar med pälsmanschetter?

Är läderhandskar för kvinnor med päls vattentäta?

Är läderhandskar för kvinnor med päls lämpliga för speciella tillfällen som bröllop eller middagar?

 • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord