Pälsjackor och pälsrockar

Aktiva filter

Naturlig päls onlinebutik

Naturpäls är ett vackert och hållbart material, men det är mästarens hantverk som gör den färdiga produkten bärbar och unik. Päls kommer aldrig att gå ur modet. Den skyddar effektivt mot den värsta frosten och ser fenomenal ut. Det spelar ingen roll om du väljer ett klassiskt eller extravagant snitt - päls är ett tidlöst fodral som alltid kommer att få dig att se moderiktig ut. När vi skapade vårt utbud av naturliga pälsprodukter fokuserade vi på mångfald. Varje kvinna har möjlighet att välja sina drömprodukter som passar hennes smak och värderingar. För fans av naturlig päls är fördelen att du kan köpa direkt från tillverkaren, vilket gör att produkterna som säljs i vår webbutik är till mer överkomliga priser än vanligtvis på andra ställen. Detta är en unik möjlighet att glädja dig själv.

Naturliga kvinnors pälsrockar - lyx till ett överkomligt pris

Det är dags att skingra alla långvariga uppfattningar om att päls är den exklusiva domänen för de rika och berömda. Våra lyxiga naturliga pälsrockar för kvinnor är lika prisvärda som vackra. Och här behöver ingen välja mellan mode och funktionalitet. Som tur är slutar inte våra underbara pälsrockar där. Vi har ett brett sortiment av minkpäls för kvinnor, rävpäls, kanin- och tvättbjörnspäls. Varje pjäs är lika förtjusande som den är varm, eftersom ingenting ger samma typ av mysig värme som dessa tjocka, naturligt isolerade, överdådiga pälsar. Oavsett vilken päls du väljer kan du vara säker på att din underbara nya päls kommer att göra sitt jobb.

De mest fashionabla kvinnornas naturliga pälsjackor i SAGA-kvalitet

Saga Furs är ett auktionshus som erbjuder det bredaste urvalet av pälsar av högsta kvalitet från strikt reglerade europeiska källor. Deras ansträngningar fokuserar på att stödja hållbar inköp av europeisk päls som säljs på 4 internationella auktioner varje år, följt av den globala marknadsföringen av Saga® Mink, Fox och Finnraccoon. Saga Furs har fått en unik position som punkten där päls- och modebranschen möts. Fokus ligger på auktionshuset och partners är å ena sidan pälsuppfödare och leverantörer och å andra sidan klädtillverkare och modehus. Saga Furs har fått ett rykte som en global pionjär inom ansvarsfull pälsuppfödning. Varumärket Saga Furs garanterar den kvalitet, transparens och hållbarhet som konsumenterna efterfrågar.

Stil och komfort med naturlig päls

Våra naturliga pälsar är en perfekt illustration av lyx av högsta kvalitet. Pälsrockar från FOX FASHION-kollektionen är synonymt med komfort och lyxig värme under de kalla vintermånaderna. Dessutom riktar de sig till eleganta, sofistikerade kvinnor som gärna deklarerar sin egen klädstil varje dag eller för speciella tillfällen. Tonerna på enskilda produkter är neutrala och därför lätta att matcha till en kvinnas garderob. För de mer extravaganta kvinnorna som vill bli uppmärksammade finns till och med pälsrockar i rosa, rött och blått. Vi rekommenderar speciellt vår storsäljare - svart rävpäls.

Vilka typer av päls används vanligtvis i kvinnors pälsrockar?

Hur vet jag om pälsen är äkta eller falsk?

Hur tar man hand om pälsen?

Vad ska man ha pälsrockar med?

Hur länge håller pälsrockar?

Hur mycket kostar pälsrockar?

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord