Pälsskinn

Aktiva filter

  • Ny
Svart rävskinn, garvat

Svart rävskinn, garvat

Pris 2 088,62 kr
Högkvalitativ garvad päls lämpar sig för pälsar, accessoarer samt som dekorativ detalj i inredningen. Pälsart: räv ( Vulpes lagopus ) Längd...
  • Ny
Vit rävskinn, garvat

Vit rävskinn, garvat

Pris 2 088,62 kr
Högkvalitativ garvad skinn lämplig för pälskappor, accessoarer och som dekorativ detalj i inredningen. Pälsart: vit räv ( Vulpes lagopus )...
  • Ny
Rödrävskinn, garvat

Rödrävskinn, garvat

Pris 901,63 kr
Högkvalitativt garvat skinn lämpligt för pälsfodrade mössor, accessoarer och som dekorativ detalj i inredningen. Pälsart: europeisk röd räv (...
  • Ny
Blårävskinn, garvat

Blårävskinn, garvat

Pris 2 088,62 kr
Högkvalitativt garvat skinn lämpligt för pälsfodrade mössor, accessoarer och som dekorativ detalj i inredningen. Typ av päls: blå räv (...
  • Ny
Kohud Svart

Kohud Svart

Pris 1 356,91 kr
Garvat kohud av hög kvalitet, perfekt som en dekorativ detalj i inredningen. Pälstyp: kohud Mått: ca 90x70 cm Professionellt garvad...

Naturläder från räv, tvättbjörn

För älskare av äkta päls erbjuder vi garvade hela pälsskinn. Skinn används ofta av tillverkare av pälsmössor, rockar, kragar, filtar och andra tillbehör. De mest populära pälsskinnen inkluderar tvättbjörn, räv, prärievarg, lodjur, tvättbjörn, mink, utter, bäver, bisamråtta, kanin och fårskinn. Naturlig päls är bra för att lägga till lite original inredning eller för att skapa pälsmössor, kragar eller dina egna individuella mönster.

Skinn av rävar, tvättbjörnar och tvättbjörnar har länge fascinerat människor med sin extraordinära skönhet och användbarhet. Låt oss utforska den fascinerande världen av rävskinn och avslöja skönheten och unika egenskaperna hos denna päls. Rävpälsar har en rik historia och kulturell betydelse, såväl som en mängd olika användningsområden inom mode och design. Så låt oss undersöka de olika typerna av rävar och deras päls, processen att erhålla rävskinn och pälsproduktionens inverkan på den naturliga miljön.

Rävens och tvättbjörnens historia och kulturella betydelse

Rävpälsar har en lång historia förknippad med olika kulturer runt om i världen. I vissa traditioner och mytologi anses rävar som magiska varelser och deras päls anses vara symboler för visdom och list. I vissa kulturer användes rävpälsar som dekorationer och statussymboler. I århundraden har rävpälsar också värderats för sina varma och mjuka fibrer, som ger utmärkt isolering under vinterförhållanden.

Olika typer av rävar och deras päls - silverräv, vit räv, rödräv

Det finns många olika arter av rävar i världen, och var och en av dem har unik päls. Exempel inkluderar rödräven, silverräven och många andra. Rödräven är en vanlig art och har en karakteristisk röd pälsfärg. Silverräven har i sin tur vacker, silverglänsande päls, som är högt värderad i pälsindustrin. Det finns också många andra arter av rävar, med en mängd olika pälsnyanser som svart, vitt och guld.

Processen att erhålla rävskinn

Processen att skaffa rävskinn är komplicerad och kräver specialiserade kunskaper och färdigheter. Den viktigaste aspekten av denna process är den humana och ansvarsfulla behandlingen av djur. Rävskinn kan skördas på en mängd olika sätt, inklusive hela skinn och päls. Hela skinn av till exempel rödräv får man genom att skjuta räv för att kontrollera populationen och minimera skador på vild fauna. Hudarna bearbetas sedan med hjälp av specialisttekniker för att behålla sin naturliga skönhet och kvalitet.

Unika egenskaper och egenskaper hos rävpäls

Rävpälsar har många unika egenskaper som gör dem så uppskattade i pälsindustrin. Först och främst är rävpälsen extremt mjuk och tät, vilket gör den väldigt behaglig att ta på. Rävpäls har också utmärkta isolerande egenskaper, vilket gör att den håller dig varm och skyddar dig från kylan. Dessutom är rävpäls flexibel och slitstark, vilket gör den hållbar och slitstark. En annan unik egenskap hos rävpäls är dess naturliga färg och mönster, som ger charm och karaktär till varje produkt gjord av detta material.

Användningen av rävpäls i mode och design

Rävpäls har använts inom mode och design i århundraden. Det är ett lyxigt material som tillför elegans och exklusivitet till varje outfit. Rävpäls används ofta för att producera högkvalitativa kappor, jackor och modeaccessoarer som handväskor och hattar. Moderna modedesigners uppskattar skönheten och unikheten hos rävpäls och skapar moderna och snygga mönster från den. Rävpäls används också i inredningsdesign, vilket ger en lyxig touch till möbler och dekorationer.

Saga Furs: En ledare inom räv- och tvättbjörnskinnsindustrin

Saga Furs är en av de ledande aktörerna inom rävpälsindustrin. Detta företag är känt för att producera rävskinn och pälsar av högsta kvalitet, som uppskattas av modedesigners runt om i världen. Saga Furs lägger också stor vikt vid hållbar utveckling och etisk behandling av djur. Deras rävskinn är ansvarsfullt framtagna och bearbetade med hjälp av den senaste tekniken för att säkerställa hög kvalitet och hållbarhet.

Skötsel av rävpäls: Skötsel och underhåll av rävpälsprodukter

För att behålla skönheten och hållbarheten hos rävpälsprodukter är det nödvändigt att ta hand om dem ordentligt. Först och främst bör rävpäls förvaras under lämpliga förhållanden, borta från solljus och fukt. Om de är smutsiga ska de rengöras försiktigt med hjälp av specialiserade rengöringsmedel avsedda för vård av pälsskinn. Det är också viktigt att borsta pälsen regelbundet för att hålla den mjuk och slät. Om det behövs kan du använda tjänsterna från en professionell pälsspecialist som underhåller och reparerar rävpälsprodukter.

Vi inbjuder dig att upptäcka den fascinerande världen av naturliga räv- och tvättbjörnskinn

Om du är intresserad av den fascinerande världen av rävskinn, inbjuder vi dig att utforska detta ämne ytterligare. Rävpälsar har mycket att erbjuda, både estetiskt och praktiskt. Därför är det värt att utforska detta ämne och uppskatta skönheten och användbarheten av rävpäls.

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord