Denimjackor med päls

Aktiva filter

Jeansjackor med päls - en tidlös look för eleganta och krävande kvinnor

Vårt företags erbjudande inkluderar högkvalitativa produkter tillverkade i Polen. Dessa är noggrant utvalda naturliga pälsar från bestyrkta och certifierade gårdar. Sedan starten av vår verksamhet har vi endast importerat dem från beprövade leverantörer från kända auktionshus från hela världen. Allt detta gör att jeansjackor med päls ser fantastiska och bekväma ut. Vi erbjuder tillsatser från bisamråttor, minkar, kaniner, tvättbjörnar, tvättbjörnspäls och flera varianter av rävar.

Vi är en uppskattad säljare av pälsprodukter och riktar också vårt erbjudande till kunder som bor i EU-länder. Våra jackor är gediget gjorda och deras element skapades med hänsyn till de minsta detaljerna. Det här är tidlösa kläder som ivrigt bärs av kvinnor i alla åldrar. De är särskilt användbara på våren och hösten eftersom de skyddar mot kyla. De matchar perfekt med både casual och formella stilar.

Ett brett urval av jeansjackor med päls

Vi erbjuder våra naturliga pälsar till kunder som vill se eleganta ut. Vi erbjuder dem silverrävöverdrag som drar till sig uppmärksamhet och som aldrig går ur modet. De har vida ärmar, knappar och avtagbara krage. Dessa kläder har torkats försiktigt, vilket gör att de ser original ut. En jeansjacka med rävtryck med naturlig rävpäls färgad i flera nyanser kommer också att vara ett utmärkt val. Den var gjord av högkvalitativa material som bomull. Det är ett naturligt och luftigt tyg med hygroskopiska egenskaper.

Varför är det värt att välja naturlig päls?

De kläder vi erbjuder är synonymt med lyx. Kunderna uppskattar inte bara det tilltalande utseendet, utan också borstens mjukhet och värmen det ger. Naturlig päls är mycket mer hållbar jämfört med sin syntetiska motsvarighet, så den kan bäras i många år. Det är biologiskt nedbrytbart, så det påverkar inte den naturliga miljön negativt. Detta material består huvudsakligen av proteiner, och dess nedbrytning bidrar inte till produktionen av skadliga föreningar, vilket inte kan sägas om konstgjorda produkter som sönderfaller under mycket lång tid. Alla kläder som finns på hemsidan är unika, vilket gör att du kan sticka ut från mängden och framhäva din individuella stil.

Förvaring och vård av naturlig päls

Alla jeansjackor med päls är resistenta mot mekaniska skador, så deras köp är en investering värd att överväga. Vi rekommenderar att förvara dem i en garderob i ett svalt rum som har behandlats med malavvisande terpentin. Vissa lägger dem i en påse av tät linne och gömmer dem i resväskor, koffertar eller andra ställen. Dessa överdrag bör inte placeras i plastpåsar eftersom de inte tillåter luft att passera igenom. Naturlig päls kan också bli smutsig. Fläckar och andra föroreningar tas vanligtvis bort med babypuder eller ömtåligt talk, som ska appliceras på smutsen, gnidas lätt och sedan skakas av.

Universal jeansjackor för många tillfällen

Vi rekommenderar jeansjackor som är perfekta för en dejt, ett möte med vänner eller något annat tillfälle. Ett brett urval av färger gör att varje kund hittar något för sig själv. Svart päls anses vara den mest eleganta och passar perfekt till accessoarer som en läderhandväska eller bälte i samma nyans. Denimkläder är universella, och korrekt utvalda jackmodeller kommer att betona fördelarna med figuren och samtidigt dölja dess brister. Tack vare sina rymliga former kommer de att slanka din figur, accentuera överkroppen och optiskt smala dina ben. De ser väldigt bra ut med plisserade kjolar, bell-bottnar och tubstrumpor i olika färger. De garanterar värme och komfort även när de bärs hela dagen. Vi ger våra kunder ett snabbt utförande av varje beställning och rådgivning vid frågor.

Är en jeansjacka med naturlig päls hållbar?

Hur tar man hand om en jeansjacka med naturlig päls?

Är en jeansjacka med naturlig päls på modet?

Vad ska man ha på sig med en denim katana dekorerad med päls?

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord