Päls pannband

Aktiva filter

  • Ny
Pannband av svart rävpäls

Pannband av svart rävpäls

Pris 974,80 kr
Päls pannband av högsta kvalitet naturlig rävpäls. Inuti är den avslutad med ett satinfoder. Den har ett insytt elastiskt band, tack vare...
  • Ny
Pannband av silverrävpäls

Pannband av silverrävpäls

Pris 974,80 kr
Päls pannband av högsta kvalitet naturlig rävpäls. Inuti är den avslutad med ett satinfoder. Den har ett insytt elastiskt band, tack vare...
  • Ny
Pannband av vit rävpäls

Pannband av vit rävpäls

Pris 974,80 kr
Päls pannband av högsta kvalitet naturlig rävpäls. Inuti är den avslutad med ett satinfoder. Den har ett insytt elastiskt band, tack vare...

Pannband i naturpäls - det perfekta tillskottet till en kvinnas garderob

Pannband i päls är ett bra alternativ för dig som inte gillar att bära hatt. Pannbandet i päls täcker dina öron perfekt och skyddar dem mot kyla. De pälspannband vi erbjuder är mycket bekväma och kommer garanterat att skapa uppståndelse på gatorna och i skidbackarna. Vi rekommenderar vår nuvarande bästsäljare - pannbandet i tvättbjörnspäls.

Känn dig elegant när du bär ett av dessa vackra pannband tillverkade av 100% äkta päls. Välj bland ett brett utbud av rävpäls, minkpäls, rexkaninpäls, tvättbjörnspäls och mycket mer. Naturlig tvättbjörnspäls har länge varit en favorit och ser spektakulärt ut i ett pälspannband. För en mer formell look föreslår vi ett pannband i rävpäls; de ser eleganta ut, är bekväma och mycket varma. Bland pannbanden i rävpäls är pannbanden i svart räv och silverräv de mest sålda. Vill du inte att en mössa ska trassla till ditt hår? Håll öronen varma i vinter och se till att håret ser bra ut genom att bära ett pannband i päls.

Varför bära pannband i naturlig päls? 

Pälsmössor är ett utmärkt sätt att komplettera dina outfits, men det finns tillfällen då du verkligen vill visa upp den underbara frisyr du just har fått fixad på salongen. Under de kallare månaderna kanske detta inte är så praktiskt utan lite extra skydd. Oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen i vårt sortiment av pannband i äkta päls.

Vår kollektion av pannband i päls innehåller ett brett utbud av pälsar. Välj mellan päls från räv, mink, kanin, prärievarg, tvättbjörn och bisamråtta. Våra räv- och tvättbjörnspälsar finns i en mängd olika färger, från subtilt svart och vitt till extremt livfulla färger som rött och gult. Med ett så brett utbud av färger kan du utrusta nästan vilken outfit som helst. 

3 skäl till varför päls är ett bra val

1) Päls är slitstarkt

Jämfört med konstgjord päls är äkta päls biologiskt nedbrytbar och kan omarbetas till nya stilar. Genom att ändra skärningen på plagget eller eventuellt bryta ner det minskar du miljöpåverkan och eliminerar avfall.

2) Pälsar är långlivade

Med rätt skötsel och förvaring kan päls hålla från några decennier till hundra år. Dess naturfibrer gör den mycket hållbar, och den genomgår processer för att bibehålla sin kvalitet och sitt utseende. Även om päls tenderar att vara dyr, anses den vara ett investeringsobjekt som kan gå i arv inom familjen i generationer.

3) Päls är varmt och mångsidigt

Äkta päls ger otrolig termisk värme, vilket är den främsta anledningen till att människor väljer att bära den. Päls kan bäras oavsett om du går längs stadens gator eller på formella evenemang. Det finns många olika typer av päls och sätt att styla den, vilket ger både avslappnade och eleganta looks.

När det gäller pälsens hållbarhet överväger fördelarna nackdelarna, särskilt när man jämför med alternativa pälsalternativ. Vi hoppas att du tar till dig de många anledningarna till varför naturlig päls är ett bra val och investerar i ett varmt plagg för den kommande vintern (och de kommande decennierna).

Vad är pannband för päls?

Vilka är fördelarna med att bära pannband?

Vilka typer av päls används för att göra päls pannband?

Hur ska du ta hand om päls pannband?

Kan män bära pannband i päls?

Är päls pannband dyra?

Vad ska man välja - ett pannband eller en pälsmössa?

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord