Pälsmössor

Aktiva filter

  • Ny
Rund pälsmössa Dam i naturlig silverräv

Rund pälsmössa Dam i naturlig silverräv

Pris 1 543,90 kr
Rund pälsmössa gjord av naturlig silverrävpäls av högsta kvalitet. Interiören är avslutad med ett isolerat foder. Rund pälsmössa är den mest...
  • Ny
Rund pälsmössa Dam i naturlig vit räv

Rund pälsmössa Dam i naturlig vit räv

Pris 1 543,90 kr
Rund pälsmössa av högsta kvalitet naturlig vit rävpäls. Interiören är avslutad med ett isolerat foder. Rund pälsmössa är den mest exklusiva...
  • Ny
Toque pälsmössa Dam i brun minkpäls

Toque pälsmössa Dam i brun minkpäls

Pris 1 356,91 kr
Päls toque mössa gjord av högsta kvalitet naturlig brun minkpäls. Den halvcirkelformade toppen av hatten är gjord av brun minkpäls. Mycket...

Dampälsmössor gjorda av räv och tvättbjörnpäls

Kvinnors hattar gjorda av räv, tvättbjörn, mink och kaninpäls - grunden för en kvinnas garderob

I vår butik kan du köpa extremt fluffiga dampälsmössor. De ser väldigt snygga ut, och ännu viktigare, de skyddar effektivt mot frost på vinterdagar. Silver- och rödrävhattar är mycket populära. En svart och vit färgversion av denna huvudbonad finns också. De är ett alternativ för kvinnor som värdesätter klassisk elegans och enkelhet. Denna färg kommer att matcha vilken styling som helst.

Vår butik ser till att erbjuda så många valmöjligheter som möjligt. Vi vill att alla ska kunna hitta en produkt som passar deras preferenser. Därför innehåller vårt erbjudande även en snygg mössa av naturlig tvättbjörnspäls. Detta är ett förslag för kvinnor som gillar att väcka uppmärksamhet. Det är en hatt gjord av långhårig päls, vilket gör att den ser ganska spektakulär ut.

Rysk pälsmössa

Huvudbonaderna vi erbjuder gjorda av räv och mårdhund finns i flera olika stilar. Tack vare detta kan varje kvinna välja den variant som bäst passar hennes stil eller skönhet. En öronhatt för kvinnor, eller den så kallade papacha, är en nick till den militära stilen. Länge var pälsmössor med långa öron endast reserverade för män. Anmärkningsvärt är den extremt feminina toquen och den ursprungliga hatten med pompom.

Priset på varje produkt är extremt rimligt, med tanke på att dessa hattar är gjorda av päls från certifierade gårdar, och därmed uppfyller de högsta kvalitetskraven.

Lär känna de olika typerna av päls till din pälsmössa

Har du någonsin undrat vad som skiljer rävpäls från tvättbjörnspäls eller är du nyfiken på hur kaninpäls ser ut jämfört med minkpäls? Vi har sammanställt en användbar översikt över de olika typerna av päls vi har att erbjuda, som beskriver funktionerna, utseendet och känslan för var och en så att du vet exakt vad du köper.

Kaninpäls: Ultra silkeslen och mjuk, varm, lätt, naturligt långhårig, kan klippas

Kaninpäls är extremt populär tack vare sin himmelska mjukhet, skönhet, mångsidighet och prisvärdhet. Underbart lätt och varm, kaninpäls har medellångt hår och kan bäras i sin naturliga långhåriga form eller klippas för en sportigare look. Det kan enkelt färgas för att ge det ett unikt utseende eller för att likna dyrare pälsar som chinchilla. Rex kaninpäls från Frankrike är särskilt silkeslen och tät vid beröring, liknar klippt mink. Rex kaninpäls, utvecklad i Frankrike för nästan 100 år sedan, kännetecknas av sin brist på distinkta skyddshår. Detta resulterar i en silkeslenare och tätare päls som påminner om klippt mink.

Tvättbjörnspäls: Lång, tät, mjuk, fluffig, varm, vacker färg, perfekt för hattar, kragar och fållar

Mjuk, tät och fluffig tvättbjörnspäls är tack vare sin unika färg och fantastiska elasticitet lämplig för underbara kragar, huvor och muddar. Tack vare sitt långa hår ger tvättbjörnen stor värme och är ganska hållbar om den sköts om på rätt sätt. Det kännetecknas ibland av en svart spets på håret.

Rävpäls: fluffig, fyllig, varm, plysch, men ändå lätt, lång, glänsande, perfekt för hattar, kragar och fållar

En annan extremt populär päls är lyxig rävpäls. Med långt, glänsande hår är räven underbart fluffig och perfekt för moderiktig finish på krage, muddar, hattar, pannband - allt du vill. Rävpäls är underbart varm och vacker. Rävpäls har ett extremt brett utbud av naturliga färger, den kan även färgas i olika färger för att uppnå en stilistisk effekt.

Vad är kvinnors pälsmössor?

Vilka typer av päls används för att tillverka kvinnors pälsmössor?

Hur rengör man en pälshatt för kvinnor?

Hur förvarar man en pälshatt för kvinnor?

Kan kvinnors pälsmössor bäras i regnet?

Hur vet jag om en dampälsmössa är gjord av äkta päls eller fuskpäls?

Är pälsmössor för kvinnor dyra?

Kan kvinnors pälsmössor bäras med vilken outfit som helst?

Vilka typer och stilar finns det på dampälsmössor?

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord