Damkappor och Jackor med päls

Aktiva filter

Dunjackor och vinterjackor med päls

Moderiktiga dunjackor och vinterrockar med päls

Vi erbjuder moderiktiga plagg som tillverkas i Polen och som är sydda av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot mekaniska skador, t.ex. rivning. Det inkluderar vinterjackor för kvinnor med äkta päls och kappor tillverkade av naturliga tyger. Vi lägger särskild vikt vid pälsens ursprung, som vi endast köper från beprövade och respekterade farmer med godkännanden och kvalitetscertifikat.

Plagg som uppfyller strikta urvalskriterier finns tillgängliga i vår butik. Varje päls kvalificerar sig för Origin Assured™, vilket innebär att den kommer från länder där djurens rättigheter respekteras och farmerna är helt lagliga. Deras ägare tar väl hand om djuren och håller dem under humana förhållanden. Dessa plagg är bekväma och kan bäras vid många tillfällen.

Varma kappor med naturpäls - perfekt för höst och vinter

Kappor med huva och dragkedja är ett utmärkt val. De passar både formell och avslappnad styling. Vi rekommenderar särskilt vår bästsäljare - den svarta damjackan med tvättbjörnspäls. Det finns ett stort intresse för våra vinterjackor för damer med äkta päls, eftersom de garanterar värme även under de kallaste dagarna. Vi erbjuder också en quiltad och lite glänsande kappa med naturlig tvättbjörnspäls, som har en avtagbar huvfåll. Detta är ett intressant förslag för kvinnor som uppskattar tidlösa och eleganta kläder. Vi erbjuder också en beige oversize-jacka med piping och dragkedja. Den har två rymliga fickor på framsidan och en praktisk dragsko i midjan för att justera passformen. Den kan bäras både höst och vinter.

Varför välja naturpäls?

De plagg som finns tillgängliga på webbplatsen är synonyma med lyx. De pälsar som erbjuds av vårt företag har många fördelar, en av dem är deras lätta vikt, så att det inte orsakar obehag att bära dem. De är mycket lättare än plagg av syntetmaterial eller ull, och ändå ger de ett utmärkt skydd mot kyla. De överhettar inte kroppen och bärs gärna i minusgrader. Vinterjackor för kvinnor med äkta päls och kappor ser attraktiva ut på grund av pälsens struktur, som är mjuk, delikat och behaglig att ta på. Dessutom är artiklar av naturpäls biologiskt nedbrytbara. De bryts ned på bara några år, så de förorenar inte miljön som deras syntetiska motsvarigheter gör.

Hur förvarar och sköter man pälsjackor och pälsrockar?

Dessa typer av plagg bärs under höst och vinter, vilket innebär att de ibland utsätts för fukt. Det är en bra idé att hänga blöta plagg på en galge och sedan låta dem torka i ett välventilerat och varmt rum. Vi rekommenderar inte att du torkar dem nära en öppen spis eller ett element, eftersom överdriven exponering för varm luft bidrar till skador. De plagg vi rekommenderar kan förvaras på skuggiga och torra platser som inte utsätts för solljus. På så sätt kommer den att bli förtjusande med sin intensiva färg och glansiga borst.

Kavajer med naturliga fållar - ett tidlöst alternativ

Dunjackor är en investering för många säsonger. Våra vinterjackor för damer och jackor med äkta päls är naturliga produkter som passar för många tillfällen. De används av kvinnor som uppskattar tidlösa lösningar och komfort. De framhäver effektivt silhuettens fördelar och döljer dess brister. Till exempel framhäver modeller med bälte midjan, medan längre plagg som når över knäet döljer massiva lår. Vi erbjuder också kunderna en professionell tjänst för att sy fast päls på manschetter, kragar eller huvor. Pälsen fästs antingen permanent med moderna pälsmaskiner som hanteras av erfaren personal eller fästs med tryckknappar och knappar som kan tas bort när som helst.

Hur varma är vinterdunjackor för kvinnor med huvor med naturlig päls?

Hur tar man hand om en vinterdunjacka för kvinnor med en huva trimmad med naturlig päls?

Kan en vinterdunjacka för kvinnor med huva kantad med naturlig päls bäras i regnet?

Är vinterdunjackor för kvinnor med huva trimmad med naturlig päls dyra?

Hur väljer man rätt storlek för en vinterdunjacka för kvinnor med en huva trimmad med naturlig päls?

Är det möjligt att ta bort pälsen från kvinnors vinterdunjackor?

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord