Enkel och Förmånlig Retur av Produkter - Nytt Alternativ för Våra Kunder!

Vi är glada att meddela att ni nu kan njuta av ännu enklare och prisvärda returer av produkter från vår onlinebutik! För er bekvämlighet har vi infört ett nytt returalternativ, vilket gör returprocessen enklare än någonsin.

Hur fungerar det?

Om ni av någon anledning väljer att returnera en köpt produkt kan ni nu dra nytta av våra kurirtjänster, som kommer att hämta paketet vid en överenskommen tidpunkt, utan oro för returlogistik.

Kostnad och Besparingar:

Kostnaden för detta bekväma returalternativ är endast 130 SEK. För att göra det ännu mer fördelaktigt för er kommer denna summa att dras av från den återbetalda summan. Det innebär att ni både får bekvämlighet och sparar pengar!

Hur Man Gör Användning Av Det:

STEG 1: Anmälan om retur

Var vänlig och informera oss om din önskan att returnera varan genom vår kurir genom att skicka ett e-postmeddelande. I meddelandet, ange ordernummer och anledningen till returen.

STEG 2: Avtal om upphämtningsdatum

Efter att vi har mottagit ditt meddelande kommer vårt kundtjänstteam att kontakta dig för att överenskomma om en lämplig tidpunkt för upphämtning av försändelsen. Vänligen ange önskat datum och tidpunkt så att vi kan anpassa oss efter ditt schema.

STEG 3: Förpackning av produkten

Innan kuriren anländer, se till att produkten är ordentligt skyddad. Placera den i en kartong för att förhindra skador under transporten. Förslut förpackningen ordentligt och överlämna den till kuriren redo för upphämtning.

Kom ihåg att produkten måste returneras i oskadat skick och med komplett utrustning.

STEG 4: Upphämtning av försändelsen

På den överenskomna dagen och tiden kommer kuriren att dyka upp vid den angivna adressen för att hämta den returnerade varan. Vänligen tillhandahåll den förberedda försändelsen och skriv under kvittot för mottagandet.

Vi tror att detta nya alternativ kommer att göra returprocessen mycket smidigare och göra shopping hos oss ännu mer bekvämt för er.


Grundläggande information om returer

Enligt svensk lag har konsumenter rätt att ångra ett köp och returnera varor inom 14 dagar från mottagandet av produkten. För att utnyttja ångerrätten måste konsumenten meddela säljaren inom denna period. Varan bör returneras i ursprungligt skick.

Efter mottagandet av den returnerade varan är säljaren skyldig att återbetala köpeskillingen inom 14 dagar.

Adress för returer av varor:

FOX Robert Nowakowski

Chłodna 40

65-127 Zielona Góra

Polen

FOX Robert Nowakowski återbetalar betalningen med samma betalningsmetod som kunden använder.

Kostnaderna för att returnera varorna står kunden för.

BLANKETT FÖR BYTE & RETUR

Kunden ansvarar för eventuell minskning av varornas värde till följd av att de används på ett sätt som går utöver vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktion.

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord