Information om FOX Company

Huvudprofilen för FOX företag är tillverkning och försäljning av pälsprodukter, läderkläder, pälsrockar och läderaccessoarer. Vi har över 40 års yrkeserfarenhet. Under hela denna tid har vi noggrant följt de senaste globala trenderna, förfinat tillverkningstekniker, men framför allt lyssnat på våra kunders förslag. Tack vare detta berikar vi ständigt vårt utbud med nya produkter och stilar både för dam- och herrkollektioner, samt skapar lyxiga inredningselement.

Våra produkter tillverkas i Polen av utvalda pälsar från de bästa globala uppfödningarna med kvalitetscertifikat och intyg. Vårt företag lägger särskild vikt vid pälsens kvalitet och ursprung, därför köper vi från pålitliga leverantörer som förvärvar skinn från välrenommerade auktionshus. På så sätt kan vi försäkra oss om att de produkter vi erbjuder är av högsta kvalitet och kommer från pålitliga uppfödningar. Våra produkter tillverkas oftast av päls från uppfödda mårddjur, olika typer av rävar, minkar, bisamråttor, kaniner och minkar.

Vi är en av de största tillverkarna och säljarna av pälsprodukter i västra Polen. Under de senaste åren har vi utvidgat vårt försäljningsnätverk inte bara på den inhemska marknaden utan också inom hela Europeiska unionen, Schweiz och Norge. Målet för de kommande åren är att öka antalet länder där våra produkter kan köpas.

Vi erbjuder ett brett utbud av dam- och herrprodukter, såsom pälsrockar, läderjackor, rockar, pälskepsar, kragar, huvsömmar, sjalar, muddar, muffs, huvudband, väskor och även eleganta accessoarer för inredning som kuddar, mattor och överkast.

För att möta våra kunders förväntningar satsar vi på kvalitet och gediget hantverk. Vi avslutar varje produkt med högkvalitativa detaljer med stor omsorg om detaljer. Vi tar hand om varje beställning individuellt. Vi är övertygade om att vårt rika utbud och omfattande service kommer att uppfylla även den mest krävande kundens förväntningar.

Vi hoppas att ni kommer att bli en del av vår nöjda kundkrets.

Varmt välkomna att bekanta er med vårt företags erbjudande.

Företagets huvudkontor/kontor:
FOX Robert Nowakowski
ul. Chłodna 40
65-127 Zielona Góra
Polen
Skatteregistreringsnummer: PL9730864321
Regon: 081048950
tel. +48 663 530 075
E-mail: [email protected]

Pälsverkstad:
ul. Krośnieńska 2
65-625 Zielona Góra
Polen

logo

  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord