• Ny

Skinnjacka Dam, bikerjacka, svart

3 169,92 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upptäck en oöverträffad elegans och tidlös stil med vår damläderjacka. Denna unika jacka kombinerar perfekt klassisk design med moderna inslag, skapar en oförglömlig look. Tillverkad av högkvalitativt läder garanterar den inte bara hållbarhet utan även bästa komfort. Den förföriska skärningen framhäver kvinnliga former och ger självförtroende och elegans. Perfekt för vardag och speciella tillfällen blir denna läderjacka en oumbärlig del av din garderob. Exklusiv stil, kompromisslös kvalitet - understryk din individualitet med vår damläderjacka redan idag!

färg: svart 

läder: äkta lammskinn

Längd: ca 58 cm

Storlek: L
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Utforska Ovanlig Elegans med Vår Damskinnjacka: Perfektion i Stil och Komfort

Fördjupa dig i lyxens och stilen värld med vår damskinnjacka. Det otroligt mjuka och hållbara lädret garanterar inte bara en oöverträffad kvalitet utan också en bekväm känsla. Varje detalj i denna jacka är noggrant utformad för att skapa en unik look som kommer att särskilja dig från mängden.

Tidlös Elegans för Varje Tillfälle

Låt din garderob få en tidlös tillskott. Damskinnjackan är inte bara en trendig accessoar utan också en praktisk klädsel för vardagen. Perfekt för affärsmöten, dejter eller kvällar med vänner - denna jacka anpassar sig enkelt till olika tillfällen och understryker din elegans och individuella stil.

Bekväm Passform och Perfekt Anpassning

Förlie dig till den perfekta skärningen som framhäver dina kvinnliga kurvor. Damskinnjackan är designad med tanke på kvinnors former och ger inte bara en estetiskt tilltalande look utan också bekvämlighet i användningen. Oavsett tillfälle kommer denna jacka alltid att passa perfekt.

Köp med Förtroende för Högsta Kvalitet

Lita på vårt varumärke och vår erfarenhet inom modebranschen. Varje jacka genomgår rigorösa kvalitetstester för att ge dig en produkt som uppfyller även de högsta förväntningarna. Detta är inte bara ett köp, det är en investering i en hållbar och stilig garderob.

Beställ Redan Idag, Understryk Din Individualitet

Vänta inte längre - beställ vår damskinnjacka redan idag och lägg till en unik touch till din garderob. Understryk din individualitet genom att välja perfektion i stil och komfort. Elegans som varar - nu inom räckhåll!

KNS005

Datablad

Färg
Svart
Stil
Skinnjackor och kappor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord