• Ny

Väska i äkta rävpäls, silver

1 356,91 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

En exklusiv väska tillverkad av högkvalitativt naturligt päls och läder från lamm. Denna design utmärker sig inte bara genom enastående hantverk, utan också genom funktionalitet och en unik stil.

Väskan är utrustad med en justerbar axelrem tillverkad av hållbart läder, vilket ger bekväm bärning. 

Inuti väskan finns en rymlig fack, fodrad med slitstark foder, samt en praktisk ficka med dragkedja för att organisera små föremål. Med sin unika design kompletterar pälsväskan perfekt både vardagliga och eleganta stilval och ger dem en omisskännlig, effektfull karaktär.

Mått:

innerlängd: ca 25 cm

innerhöjd: ca 25 cm

utvändig längd: ca 28 cm

utvändig höjd: ca 35 cm

Päls: silverräv (Vulpes vulpes)

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Vår Senaste Kreation - Eleganta Väskan av Naturligt Päls

Vår senaste tillskott till vårt sortiment är inget mindre än enastående - en exklusiv väska tillverkad av högkvalitativt naturligt päls och läder från lamm. Denna förstklassiga design är ett perfekt exempel på vårt engagemang för överlägsen kvalitet, stil och funktionalitet.

Hantverk av Högsta Kvalitet

Varje detalj i denna väska är noga utformad med fokus på kvalitet och hållbarhet. Det naturliga pälsen och det lädret från lamm kompletterar varandra på ett subtilt sätt och ger en känsla av lyx och elegans.

Stil och Mångsidighet i Ett

Denna väska är inte bara ett praktiskt tillbehör, det är också en modeuttalande. Med en tidlös design som passar både vardagliga och mer formella tillfällen, är denna väska ett mångsidigt val som kommer att komplettera din stil oavsett tillfälle.

Bekvämlighet och Funktionalitet

Med en justerbar axelrem tillverkad av hållbart läder erbjuder denna väska optimal komfort under hela dagen. Dessutom är den utrustad med en smidig dragkedjeficka och en rymlig huvudfack fodrad med slitstarkt material, vilket gör det enkelt att organisera och hitta dina tillhörigheter.

En Tidlös Investering

Att investera i denna väska är inte bara att köpa ett tillbehör, det är att investera i ett stycke tidlös elegans och hållbarhet. Med rätt omvårdnad kommer denna väska att vara en följeslagare under många år framöver, alltid lika elegant och tillförlitlig som dagen du först tog den i din hand.

TF013

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Handväskor av päls
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord