• Ny

Handväska i äkta tvättbjörnspäls

1 178,05 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Välkommen att upptäcka vår exklusiva väska tillverkad av högkvalitativt naturligt päls. Noga utformad, denna eleganta väska som stängs med en robust dragkedja är utrustad med en justerbar läderrem för bekvämlighet. Dess interiör döljer en huvudfack med hållbar foder och en extra ficka med dragkedja för att säkerställa organisation och funktionalitet. Den oerhört imponerande designen på pälsväskan kompletterar perfekt varje höst- och vinterstil, vilket ger den en unik charm och prestigefylldhet.

Mått:

innerlängd: ca 22 cm

innerhöjd: ca 16 cm

utvändig längd: ca 30 cm

utvändig höjd: ca 20 cm

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Elegansen i Vår Exklusiva Päls Väska

Vår väska är inte bara en accessoar, den är en manifestation av tidlös elegans och oöverträffad kvalitet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att erbjuda en exklusiv upplevelse för den kräsna kunden.

Naturligt Päls av Högsta Kvalitet

Vi använder endast naturligt päls av högsta kvalitet för att skapa denna extraordinära väska. Varje päls är noggrant utvald för dess mjukhet, glans och hållbarhet, vilket garanterar en lyxig känsla och långvarig användning.

Mångsidig och Praktisk Design

Vår väska är inte bara vacker att se på, den är även utformad för att vara praktisk och mångsidig. Med en justerbar läderrem kan du enkelt anpassa väskan efter dina behov och önskemål. Dessutom är den utrustad med flera fack, inklusive en säker innerficka med dragkedja, vilket gör det enkelt att organisera dina ägodelar och hålla dem på plats.

Perfekt För Alla Tillfällen

Oavsett om det är en elegant middag, en affärsmöte eller en dag på stan, är vår päls väska det perfekta komplementet till din outfit. Dess sofistikerade design och tidlösa charm gör den till ett måste i varje modeälskares garderob.

Unik Charm och Prestige

Med sin omisskännliga design och oöverträffade kvalitet är vår päls väska mer än bara en accessoar - den är en symbol för lyx och prestige. Var stolt över att bära en väska som inte bara framhäver din stil utan också din personlighet och smak.

TF010

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Stil
Handväskor av päls
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord