• Ny

Pälsfodral till handväska, räv, silver

1 178,05 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Lyxigt pälsfodral till handväska tillverkat av högkvalitativ naturlig päls. Utrustat med stadigt sydda öglor och metallringar som gör det enkelt att fästa påsen var som helst. En elegant foder avslutar undersidan. Detta stilfulla fodral ger inte bara handväskan en oemotståndlig charm, utan utgör också en unik komplettering till varje outfit, vilket betonar individuell smak och ägarens prestige.

Mått:

- med päls: ca 40 cm x 27 cm

- foder: ca 29 cm x 18 cm

Päls: silverräv (Vulpes vulpes)

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Lyxig Pälsfodral Till Handväska – Perfekt Tillbehör för den Stilmedvetna Kvinnan

Letar du efter en unik accessoar som kommer att framhäva din individuella stil och samtidigt lägga till elegans i din dagliga garderob? Här är det lyxiga pälsfodralet till handväska som kommer att uppfylla dina förväntningar. Tillverkade av högkvalitativt naturligt päls, kommer dessa exklusiva fodral att ta din garderob till oöverträffad höjd av elegans och lyx.

Oöverträffad Kvalitet av Naturligt Päls

Våra pälsfodral är tillverkade av naturligt päls av högsta kvalitet, vilket garanterar inte bara enastående estetik utan också hållbarhet och styrka hos produkten. Naturlig päls ger en otrolig mjukhet och känslighet, vilket gör varje beröring till en njutning.

Elegans i Smådetaljer

Varje pälsfodral är noggrant designat med fokus på de minsta detaljerna. Solidt sydda öglor och metallringar möjliggör enkel fastsättning av fodralet var som helst på din favorithandväska. Dessutom ger den eleganta foder undertill ytterligare klass och sofistikering.

Unik Design för den Exceptionella Kvinnan

Våra pälsfodral är inte bara en utmärkt accessoar till din handväska, utan också ett uttryck för din självständighet och exceptionella personlighet. Med en mångfald av pälsens färger och texturer kommer varje kvinna att hitta något som perfekt speglar hennes individuella stil.

NFT001

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord