• Ny

Parka Jacka med huva, muddar och framsida av tvättbjörnspäls, khaki

5 446,34 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Vi presenterar vår unika damjacka med huva, som inte bara ger enastående komfort utan också förvandlar varje vinterdag till ett modernt äventyr! Denna stilfulla jacka är noggrant designad för att möta även de mest krävande kundernas förväntningar.

Vår parka-modell utmärker sig med sin eleganta skärning och funktionalitet. Stängd med en robust dragkedja och tryckknappar, garanterar den pålitlig skydd mot kylan samtidigt som den ger en touch av modern stil. Två praktiska fickor framtill är inte bara praktiska utan ger även jackan en unik look.

Längd: ca 68 cm

Sammansättning:

Yttermaterial: 100% bomull

Foder: 100% polyester

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Storlek: M
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Eleganta Damjacka med Äkta Päls – Perfekt för Kalla Dagar!

Upptäck enastående elegans och värmande komfort med vår damjacka av parkamodell, designad för att förena stil och funktion. Denna exklusiva damjacka, försedd med äkta päls, är inte bara ett utmärkt val för kyligare dagar, utan också en påtaglig modeaccessoar som sätter pricken över i:et på din outfit.

Design och Material:

Det delikata och samtidigt imponerande pälsdetaljer på huva, ärmslut och framsidan är tillverkade av högkvalitativt äkta päls, vilket ger jackan en unik touch av lyx. Material av högsta kvalitet och omsorgsfullt utförda detaljer gör denna jacka till ett konstverk i sig.

Funktion och Stil:

Jackan stängs med en robust dragkedja och praktiska tryckknappar, vilket inte bara ger den ett stilfullt utseende utan också säkerställer pålitlig skydd mot vind och kyla. Två praktiska framfickor lägger till både funktionalitet och en avslappnad, vardaglig karaktär.

Anpassningsmöjligheter:

Det unika med denna jacka är möjligheten att anpassa den efter individuella preferenser. Den dragskon i midjan och nedtill gör det möjligt att justera jackan för att framhäva kvinnlig silhuett. Dessutom kan pälsdetaljerna på framsidan, huvan och ärmsluten enkelt avlägsnas, vilket ger jackan ännu större mångsidighet för olika stilar.

Denna parkajacka med äkta pälsdetaljer är inte bara ett uttryck för överlägsen kvalitet och noggrannhet i utförande, utan även en kombination av funktionalitet och trendig design. Den är en oumbärlig del av garderoben för varje kvinna som värdesätter både komfort och stil. Låt dig förtrollas av elegansen och värmen som vår damjacka med äkta pälsdetaljer erbjuder!

PAR020

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Grön
Stil
Parkajackor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord