• Ny

Fingerlösa Pälshandskar i minkpäls, grön

1 178,05 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upptäck oöverträfflig komfort och stil med våra fingerlösa handskar tillverkade av högkvalitativt naturligt minkpäls. Skapade med tanke på kräsna kunder, värmer dessa handskar inte bara händerna perfekt utan ger också elegans till varje outfit. Tack vare deras universella design är de det perfekta valet både för vardag och speciella tillfällen. Materialets elasticitet garanterar en perfekt passform för varje hand, vilket inte bara säkerställer bekvämlighet utan också fri rörlighet. Oersättligt sällskap under promenader i staden eller eleganta tillställningar, våra minkpäls handskar är synonymt med lyx och prestige i din garderob.

Päls: mink (Mustela vison)

Storlek: Universell
Färg: Grön
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck oöverträfflig komfort och stil - handskar i minkpäls

Utforska den ultimata kombinationen av komfort och elegans med våra fingerlösa handskar tillverkade av högkvalitativt naturligt minkpäls. Dessa exklusiva handskar är skapade för att tillfredsställa även de mest kräsna kundernas behov. Genom att kombinera lyxig design med överlägsen funktionalitet har vi skapat ett oumbärligt tillbehör för din vintergarderob.

Högkvalitativt minkpäls för överlägsen komfort

Våra handskar är tillverkade av endast det finaste naturliga minkpälsen, vilket garanterar en ojämförlig mjukhet och komfort vid varje användning. Det naturliga minkpälsen är inte bara en känslomässig njutning att bära, utan det erbjuder också enastående värme under de kyligaste dagarna.

Universell design för mångsidig användning

Den eleganta och tidlösa designen på våra fingerlösa handskar gör dem till det perfekta valet för en rad olika tillfällen. Oavsett om du tar en avslappnad promenad genom staden eller närvarar vid en formell tillställning, kommer dessa handskar att komplettera din outfit på ett smakfullt sätt.

Perfekt passform för maximal komfort

Med sin elastiska konstruktion anpassar sig våra handskar perfekt till varje handform och storlek. Detta säkerställer inte bara en bekväm passform utan också en fri och obegränsad rörlighet för dina händer, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Lyx och prestige i varje detalj

När du väljer våra fingerlösa handskar, väljer du inte bara överlägsen komfort och funktionalitet, utan också ett uttryck för din personliga stil och sofistikation. Varje par handskar är en symbol för lyx och prestige, vilket ger en touch av elegans till varje outfit.

FN3407

Datablad

Typ av päls
Mink
Färg
Grön
Stil
Pälshandskar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord