• Ny

Pälsvantar av minkpäls, röd

1 356,91 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Våra handskar i minkpäls med en elegant manschett i rävpäls är en sofistikerad tillägg till din garderob, som förenar stil med funktionalitet på ett utmärkt sätt. Tillverkade av högkvalitativ minkpäls, ger de inte bara en oöverträffad komfort, utan också långvarig hållbarhet. Mansketterna i rävpäls ger dem en unik, lyxig look som drar uppmärksamheten till sig med sin elegans. Handskarna mycket elastiska och passar perfekt till alla handstorlekar. Noggrant utformade i varje detalj, ger de pålitligt skydd mot vinterkylan samtidigt som de bevarar sin unika stil.

Päls: mink (Mustela vison), räv (Vulpes lagopus)

Storlek: Universell
Färg: Röd
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Exklusiva Minkpäls Handskar med Rävmanschett - En Kombination av Stil och Värme

Våra exklusiva handskar i äkta minkpäls med en förtrollande manschett i rävpäls är inte bara ett praktiskt plagg för att hålla värmen, utan också en elegant statement-piece för din garderob. Varje par är tillverkat med högsta kvalitet av minkpäls, vilket ger en oslagbar mjukhet och komfort. Manschetterna av äkta rävpäls ger handskarna en oöverträffad lyxig känsla och gör dem till en iögonfallande accessoar.

Hållbar Kvalitet för Långvarig Användning

Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är vackra utan också hållbara. Våra handskar är inget undantag. Med noggrannhet och expertis är varje handske konstruerad för att motstå slitage och behålla sin skönhet säsong efter säsong. Du kan vara säker på att våra minkpäls handskar med rävmanschett kommer att bli en pålitlig följeslagare under många vintrar framöver.

Perfekt Passform

Komfort är avgörande när det handlar om handskar. Därför har vi inte bara fokuserat på utseendet utan också på passformen. Våra handskar är utformade för att vara mycket elastiska och formbara, vilket garanterar en perfekt passform oavsett storlek på dina händer.

En Tidlös Investering i Din Stil

Att investera i ett par minkpäls handskar med rävmanschett är inte bara ett sätt att hålla sig varm under vintern, det är också ett uttalande om din personliga stil och sofistikation. Dessa handskar är en tidlös accessoar som aldrig går ur mode och som kommer att följa med dig genom årens olika trender och säsonger. Ge dig själv den lyxiga känslan av äkta päls och upplev den oslagbara kombinationen av stil och värme med våra exklusiva minkpäls handskar med rävmanschett.

FN3303

Datablad

Typ av päls
Mink
Färg
Röd
Stil
Pälshandskar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord