• Ny

Väst i naturlig silverrävspäls

6 820,33 kr
Ten produkt wyślemy w przeciągu 3 do 5 dni roboczych

Väst av naturligt päls är en elegant och lyxig accessoar till garderoben, som inte bara skyddar mot kylan utan också ger en unik charm och stil. Tillverkad av högkvalitativ päls erbjuder denna väst en oöverträffad mjukhet och bekvämlighet. Den passar utmärkt för kyligare dagar och tillför värme utan att kompromissa med elegansen. Den sofistikerade designen och noggranna utförandet gör att västen av naturligt päls inte bara blir en praktisk del av garderoben, utan också ett uttryck för lyx och god smak. Oavsett tillfälle kommer denna väst vara ett utmärkt val för dem som uppskattar det exceptionella och bekväma i ett.

Längd: ca 65cm

Päls: silverräv (Vulpes vulpes)

Storlek: M
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Lyxig Väst i Naturlig Päls: Ett Unikt Tillskott till Din Garderob

En lyxig väst i naturlig päls är inte bara praktiskt på kyliga dagar, utan också en unik detalj som framhäver elegans och stil. Tillverkad av högkvalitativ päls erbjuder denna väst en unik taktil upplevelse samtidigt som den ger utmärkt skydd mot kylan. Det är det perfekta valet för de som söker både funktionalitet och förfinad design.

Upplev Komfort i Särklass

Tack vare noggrann tillverkning och precist utförande utgör denna väst en perfekt kombination av komfort och lyx. Dess mjukhet och lena yta gör att det är en verklig fröjd att bära den, och samtidigt utgör den ett utmärkt sätt att addera elegans till varje outfit.

Mångsidig Design för Alla Tillfällen

Perfekt för alla tillfällen, från vardagspromenader till eleganta sammankomster, kommer denna väst alltid att vara ett pålitligt val och addera en touch av lyx till varje situation. Dess mångsidiga design gör att den enkelt kan kombineras med olika plagg, vilket gör den inte bara funktionell utan också en uttrycksfull del av din personliga stil.

KF005

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Pälsrockar och västar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord