• Ny

Stövelmanschetter i naturlig rävpäls, grå

1 080,49 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Stövelmanschetter är en praktisk produkt som är designad för att hålla snö och kyla borta från dina stövlar. Tillverkade av högkvalitativt material, dessa manschetter är slitstarka och hållbara. De är en perfekt följeslagare för vinterns utomhusaktiviteter, såsom skidåkning, vandring eller promenader i snön. Naturlig päls ger en extra isolering och mjukhet, vilket håller dina fötter varma och bekväma även under de kallaste dagarna. Med Stövelmanschetter och naturlig päls kan du njuta av vinterns friluftsliv utan att oroa dig för kyla eller fuktighet.

Päls: räv (vulpes lagopus)

Mått:

foderomkrets: från 28 cm till 34 cm

foderbredd: ca 5 cm

bredd med päls: ca 15 cm

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Utforska Vintern i Stil Med Vår Exklusiva Stövelmanschetter Med Naturlig Päls

Vår Stövelmanschetter med naturlig päls är den perfekta kombinationen av funktion och mode för den vinterälskande individen. Med en sofistikerad design och tillverkade av högkvalitativa material, ger dessa manschetter dig möjligheten att utforska vinterns skönhet utan att behöva kompromissa med din personliga stil.

Högkvalitativa Material För Hållbarhet och Komfort

Våra stövelmanschetter är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket garanterar deras hållbarhet och långvariga komfort. Den robusta konstruktionen skyddar dina stövlar mot snö och kyla, samtidigt som den naturliga pälsen ger en extra isolering för att hålla dina fötter varma och bekväma under de mest extrema vinterförhållandena.

En Touch av Elegans Med Naturlig Päls

Den naturliga pälsen som pryder våra stövelmanschetter ger inte bara enastående isolering utan också en touch av elegans och lyx till din vintergarderob. Varje detalj är noggrant utformad för att maximera både stil och funktionalitet, vilket gör dem till ett oumbärligt tillbehör för den moderna vinterutforskaren.

Mångsidig Design För Alla Tillfällen

Oavsett om du planerar en dag på skidbacken, en romantisk promenad genom snön eller en kväll med vänner runt lägerelden, så kommer våra stövelmanschetter med naturlig päls att vara din trogna följeslagare. Deras mångsidiga design passar perfekt för alla vinteraktiviteter och ger dig den extra värme och stil du behöver för att njuta av varje ögonblick.

NFB009

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Skovärmare i päls
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord