• Ny

Dam tofflor i läder med rävpäls, röd

974,80 kr

Våra läderdamtofflor med naturligt päls är det perfekta valet för sommardagar i staden eller utomhus. Skorna har en läderinnersula som, tack vare god luftgenomströmning och perfekt passform, garanterar bekvämt bärande även under de varmaste dagarna. Dessa modemedvetna, bekväma och stabila skor med naturlig päls kommer att ge en originaltouch till varje vår- och sommarstil.

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Sulans tjocklek: 1 cm

Klackhöjd: 2 cm

Storlek: 38
Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Stilsäkra och Bekväma Läderdamtofflor med Naturligt Päls

När sommarens solstrålar börjar värma är det dags att investera i skor som kombinerar både stil och komfort. Våra läderdamtofflor med naturligt päls är det ultimata valet för dagar i staden eller ute i det fria.

Skräddarsydd Komfort för Varma Dagar

Med en läderinnersula som främjar luftgenomströmning och perfekt anpassning till foten kan du njuta av en oöverträffad komfort även under de hetaste dagarna. Vår noggrant utformade suldesign är skräddarsydd för att hålla dina fötter svala och bekväma hela dagen lång.

Hållbarhet och Stabilitet i Fokus

Vi har inte bara tänkt på din komfort och stil, utan också på hållbarheten och stabiliteten hos våra skor. Varje par är noggrant konstruerat för att klara av aktiva livsstilar och hålla dig stadig på fötterna i alla situationer.

Elevate Your Summer Style with Leather Slippers

Med våra läderdamtofflor med naturligt päls kan du höja din sommarstil till en helt ny nivå av elegans och komfort. Oavsett om du är ute efter en avslappnad stadspromenad eller en dag utomhus, kommer dessa skor att vara din pålitliga följeslagare genom varje äventyr.

BD809

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Röd
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord