• Ny

Högklackade tofflor fi läder med rävpäls, vit

974,80 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Skinn damskor med naturligt päls är det perfekta valet för sommaren, oavsett om du befinner dig i staden eller utomhus. Skorna har en läderinnersula som garanterar komfort även under de varmaste dagarna tack vare dess goda luftgenomsläpplighet och perfekta passform. Dessa trendiga, bekväma och stabila skor med naturligt päls kommer att ge en unik touch till varje vår- och sommaroutfit.

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Sulans tjocklek: 1 cm

Klackhöjd: 3 cm

Storlek: 38
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Uppgradera din Sommarstil med Skinn Damskor med Naturligt Päls

Sommaren är här och det är dags att släppa fram din stil med skinn damskor med naturligt päls. Dessa eleganta skor är inte bara ett modeuttalande, utan erbjuder också en perfekt kombination av stil och komfort för dina dagliga äventyr, vare sig du är i stan eller ute på landet.

Exceptionell Komfort för Varma Dagar

Med en skinninnersula som främjar god luftgenomsläpplighet kan du vara säker på att dina fötter kommer att hålla sig fräscha och bekväma även under de varmaste dagarna. Den perfekta passformen säkerställer att skorna sitter bekvämt hela dagen lång, vilket gör dem till det ultimata valet för sommarsäsongen.

Stil och Mångsidighet för Alla Tillfällen

Dessa skor är mer än bara praktiska - de är också ett uttryck för din personliga stil. Den moderna designen och det naturliga pälsfodret ger en touch av elegans till varje outfit, oavsett om du är på väg till jobbet, på en sommarutflykt eller på en kvällsutflykt med vänner. Med dessa skor kan du enkelt skapa en sofistikerad look som passar alla tillfällen.

Naturlig Kvalitet och Hållbarhet

Skinn damskor med naturligt päls är inte bara snygga och bekväma, de är också tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och hållbara på lång sikt. Investera i dessa skor och du kommer att njuta av deras stil och komfort under många sommarsäsonger framöver.

Så, varför kompromissa med stil eller komfort när du kan ha båda? Uppgradera din sommarstil med skinn damskor med naturligt päls och upplev den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet för dina sommaräventyr.

BD904

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Vit
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord