• Ny

Dam Platform tofflor med rävpäls, beige

893,50 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Damskor med platå och naturligt päls är det perfekta tillskottet till din skosamling. Dess lätta design gör dem inte bara stilsäkra utan även otroligt bekväma. Den sofistikerade plattformen är dekorerad med färgglada element, vilket ger hela modellen en extra touch av originalitet. Den lyxiga mjuka sulan ger inte bara maximal gåkomfort utan också en utmärkt passform. Kombinationen av naturlig päls och färgglada detaljer ger skorna en unik karaktär, vilket gör dem till det perfekta komplementet till varje outfit. Dessa platåsandaler med päls är inte bara skor, de är också en uttryck för personlig stil och elegans.

Plattform: 4 cm

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Ovanlig numrering - välj en storlek större än du brukar ha på dig. Innan du köper är det värt att jämföra dina mått med storlekstabellen.

Storlek: 38
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Elegant damplattform med naturlig päls: En perfekt fusion av stil och komfort

Skapa en unik look med våra eleganta damkläppar på plattform med naturlig päls. Det är den perfekta kombinationen av sofistikerad stil och oöverträffad komfort.

Lätt design, tung påverkan på modevärlden

Vår modell kännetecknas inte bara av elegans utan också av lättvikt. Den lätta plattformen är dekorerad med färgglada detaljer som ger skorna en unik karaktär, vilket gör dem till verkliga modekonstverk.

Unik kombination av naturlig päls och färgrika detaljer

Kombinationen av naturlig päls och färgglada element gör våra plattformskläppar inte bara trendiga utan också unika. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa skor som kommer att dra uppmärksamhet och betona bärarens individuella stil.

Perfekt komplement till varje outfit

Plattformskläppar med päls ger karaktär åt varje outfit. Oavsett om du är på en affärsintervju eller kopplar av under en kväll ute kommer våra kläppar att vara en utmärkt passform för varje tillfälle.

Uttryck för personlig stil och elegans

Dessa plattformsandaler med päls är inte bara skor; de är också ett uttryck för personlig stil och elegans. Låt dina fötter uppleva lyx samtidigt som du utstrålar självförtroende och unikhet.

Understryk din individuella stil redan idag!

BD502

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord