• Ny

Dam tofflor med nitar och rävpäls, grå

812,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Eleganta damtofflor med exklusivt naturligt päls och dekorativ sula med försiktigt placerade nitar. Den innovativa kombinationen av lyxig päls med designelement ger skorna en unik karaktär och utgör en utmärkt komplettering till varje outfit. Insidan av tofflorna är försedd med en mjuk innersula som inte bara ger stil utan även en oöverträffad gåkomfort. Lättvikten och bekvämligheten gör dessa unika tofflor med päls och nitar inte bara till en trendig accessoar utan också till ett praktiskt val för varje tillfälle.

Plattform: 1,5 cm

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Ovanlig numrering - välj en storlek större än du brukar ha på dig. Innan du köper är det värt att jämföra dina mått med storlekstabellen.

Storlek: 38
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Lyxiga Damtofflor med Naturligt Päls och Dekorativa Nitdetaljer

Utforska vårt exklusiva sortiment av damtofflor som kombinerar högkvalitativt naturligt päls med en stilfull och dekorativ sula prydd av noggrant placerade nitar. Dessa eleganta tofflor är designade för att skapa en unik och förtrollande look, vilket gör dem till det perfekta valet för att lyfta fram din personliga stil.

Innovativ Design för Unik Karaktär

Vår innovativa designfilosofi sätter dessa damtofflor i en särställning genom att smälta samman lyxigt päls med trendiga detaljer såsom nitar. Det resulterande uttrycket är enastående och ger varje steg du tar en känsla av sofistikerad elegans. Varje par är noga utformat för att erbjuda en exceptionell kombination av stil och komfort.

Lättviktiga och Mångsidiga för Alla Tillfällen

Den lätta konstruktionen och mångsidigheten hos dessa tofflor gör dem till det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om du klär upp dig för en speciell händelse eller en avslappnad dag med vänner, kommer dessa tofflor med päls och nitar att ge din outfit en extra touch av elegans.

Sammanfattningsvis erbjuder våra damtofflor med naturligt päls och dekorativa nitdetaljer en enastående kombination av stil, komfort och mångsidighet. Upptäck den unika karaktären och elegansen som varje steg ger med dessa exklusiva skor som kommer att förvandla din skogarderob till en plats för lyxig självuttryck.

BD203

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord