• Ny

Dam tofflor med flätad sula och rävpäls, beige

812,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Eleganta damtofflor med naturlig päls är en perfekt kombination av stil, komfort och lätthet. Designade för varma sommardagar har de en mjuk innersula som ger fullständig gåkomfort. Denna exklusiva modell har en flätad sula och dekorativ päls, vilket skapar en unik stilfull komposition. Detta är det perfekta skoför p och lyder njutning för kvinnor som värderar inte bara komfort, utan också subtil elegans som understryker deras individuella stil.

Plattform: 1,5 cm

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Storlek: 37
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Elegant damtofflor med Naturlig Päls för Sommarens Perfekta Stil och Komfort

Utforska en unik fusion av stil och bekvämlighet med våra eleganta damtofflor, framtagna med omsorgsfullt utvald naturlig päls. Dessa tofflor är skräddarsydda för att vara den ultimata sommarskon – lätta, bekväma och oerhört stilfulla.

Komfort För Alla Dagar

Den mjuka innersulan garanterar en sömlös promenad varje dag, och du kommer snabbt uppskatta det oöverträffade stödet och komforten som dessa tofflor ger. Oavsett om du tar en avkopplande promenad längs stranden eller bara behöver bekväma skor för vardagen, så är dessa tofflor ett självklart val.

Unik Design för Stilmedvetna

Med en flätad sula och subtilt dekorativ päls skapar dessa tofflor en unik visuell estetik. Varje par är noga designat för att harmoniskt smälta samman komfort och stil, vilket gör dem till en oumbärlig del av din sommargarderob.

En Personlig Touch av Elegans

För kvinnan som värdesätter både komfort och subtil elegans är dessa damtofflor det perfekta valet. Varje steg du tar blir inte bara en njutning för dina fötter, utan också ett uttryck för din individuella stil.

Ta steget mot sommarens fulländning med våra eleganta damtofflor med naturlig päls – där komfort möter stil på det mest sofistikerade sättet.

BD103

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord