• Ny

Dam Tofflor med kanin päls, blå

625,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Eleganta tofflor med exklusiv päls är inte bara den perfekta lösningen för vinterkvällar hemma, utan också en stilfull accessoar för utomhusbruk under vår och sommar. Överdelen av skorna är tillverkad av högkvalitativ naturlig päls, vilket ger dem en lyxig karaktär. Den tjocka, profilerade sulan garanterar en oslagbar bärkomfort, både hemma och under promenader. Lättvikten och bekvämligheten hos dessa tofflor kommer att göra dem till en favorit i varje kvinnas garderob och samtidigt framhäva hennes moderna utseende. Låt dig förtrollas av kombinationen av elegans och komfort med våra moderna tofflor med päls.

Päls: kanin

Storlek: 38
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Elegant toffla med Exklusiv Päls – Perfekt för Hemma- och Utomhusbruk

Våra eleganta tofflor med exklusiv päls kombinerar den perfekta blandningen av komfort och stil, vilket gör dem till det ultimata valet för alla tillfällen. Oavsett om du är hemma och kopplar av eller tar en promenad utomhus, kommer dessa tofflor att följa dig med en känsla av överlägsen elegans.

Högkvalitativ Naturlig Päls

Den högkvalitativa naturliga päls ger dem en tidlös och lyxig karaktär. Varje toffla är omsorgsfullt tillverkad för att erbjuda en exklusiv touch till din stil, medan pälsen ger en mjuk och varm känsla som kommer att omfamna dina fötter.

Thick Sula för Optimal Komfort

För att säkerställa en överlägsen bärkomfort har våra tofflor utrustats med en tjock sula. Denna design erbjuder inte bara stöd och stabilitet utan ger också en behaglig känsla vid varje steg. Oavsett om du använder dem inomhus som mysiga tofflor eller på väg ut, kommer du att känna skillnaden.

Lättvikt och Mångsidighet för Varje Säsong

Dessa tofflor är inte bara bekväma, de är också lätta och mångsidiga. Perfekta för våren och sommaren, kommer de lätt att bli ditt favoritval för att komplettera din garderob. Deras stilfulla utseende kommer att förhöja din personliga stil, oavsett om du matchar dem med loungewear hemma eller en chic sommaroutfit utomhus.

Upplev Förtrollningen av Elegans och Komfort

Låt dig bli förtrollad av den unika kombinationen av elegans och komfort med våra moderna tofflor med päls. Varje par är skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge dig det bästa av båda världar. Ge dina fötter den lyx de förtjänar och låt våra exklusiva tofflor bli en oumbärlig del av din dagliga stil.

KLF040

Datablad

Typ av päls
Kanin
Färg
Blå, himmelsblå, marinblå
Stil
Skodon
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord