• Ny

Muff-handväska i naturlig rävpäls, silver

1 178,05 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Fördjupa dig i lyx och bekvämlighet med vår premium pälsmuff. Tillverkad av högkvalitativt naturligt päls med baksida i äkta läder, är denna muff en verklig uttryck för elegans och komfort. Dess insida är fodrad med mjuk, naturlig lammpäls som ger en oslagbar mjukhet och värme. Dessutom är muffen utrustad med en lång, elegant rem av äkta läder samt en praktisk ficka med dragkedja. Perfekt skydd mot kylan för dina händer, denna pälsmuff kommer att göra varje vinterpromenad till en ren glädje.

Päls: silverräv (Vulpes vulpes)

Mått:

bredd: ca 35 cm

höjd: ca 25 cm

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Lyxen av Vår Premium Pälsmuff

Utforska vintern med en känsla av överlägsenhet och komfort med vår exklusiva pälsmuff. Tillverkad av enastående kvalitetspäls och med en baksida av äkta läder, är denna pälsmuff inte bara ett tillbehör – det är en statement av elegans och stil.

Högkvalitativ Naturlig Päls och Äkta Läder för Oöverträffad Kvalitet

Vår pälsmuff är tillverkad av noggrant utvald naturlig päls av högsta kvalitet, som garanterar en underbar känsla av mjukhet och värme. Baksidan av äkta läder ger en extra touch av lyx och hållbarhet, vilket gör att denna muff blir en pålitlig följeslagare under många vintrar framöver.

Mjuk och Varm Fodring för Ultimat Komfort

När du glider in din hand i vår pälsmuff kommer du att omedelbart känna skillnaden. Den mjuka och varma fodringen av naturlig lammpäls ger en känsla av lyxig komfort, som håller dina händer varma och bekväma även under de kallaste vinterdagarna.

Praktiska Funktioner för Din Bekvämlighet

Förutom dess enastående komfort, är vår pälsmuff också utrustad med praktiska funktioner som förhöjer dess användbarhet. Den långa, eleganta remmen av äkta läder gör det enkelt att bära muffen över axeln eller runt handleden. Dessutom har den en smidig ficka med dragkedja för att säkert förvara dina värdesaker under dina äventyr.

Skydd Mot Vinterns Kyla med Stil

Ge dina händer den ultimata skyddet mot vinterns kyla med vår pälsmuff. Med dess kombination av exklusiva material, förstklassig komfort och praktiska funktioner, är denna muff det perfekta tillbehöret för att ge din vinterstil en touch av elegans och sofistikering.

MTLS01

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Muffar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord