• Ny

Pälsmuff gjord av naturlig räv, vit

2 178,05 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Vinterlyx i dina händer - en exklusiv muff tillverkad av högkvalitativt naturligt päls. Enastående mjukhet och värme garanteras tack vare det naturliga lammpälsfodret som avslutar muffens insida. Justerbar, läderrem säkerställer bekväm användning. Detta är den perfekta lösningen för vinterdagarna, som ger skydd mot kylan samtidigt som den tillför elegans och stil.

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Mått:

bredd: ca 35 cm

höjd: ca 25 cm

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Exklusiv och Värmande: Naturlig Päls Muff för Vintern

För den som söker en unik kombination av stil och värme under vintermånaderna är vår exklusiva muff tillverkad av högkvalitativt naturlig päls det ultimata valet. Varje muff är noggrant tillverkad av naturligt päls av högsta kvalitet, vilket ger en oöverträffad känsla av lyx och komfort.

Exceptionell Mjukhet och Värme

Med en foder av naturligt lammpäls garanterar vår muff enastående mjukhet och värme som skyddar dina händer från den bitande kylan. Det naturliga pälsfodret ger inte bara en behaglig känsla mot huden utan isolerar också effektivt mot kylan, vilket gör den till det perfekta valet för vinterens alla äventyr.

Justerbar Läderrem för Perfekt Passform

För att säkerställa optimal komfort och passform är vår muff utrustad med en justerbar läderrem. Detta gör det möjligt för dig att anpassa muffen efter din personliga preferens och hålla den säkert på plats under dina dagliga aktiviteter.

Stilfullt och Funktionellt Design

Vår naturliga päls muff är inte bara en källa till värme utan också en stilfull accessoar som kompletterar din vintergarderob. Den eleganta designen och det fina hantverket gör den till en perfekt följeslagare för alla tillfällen, från stadspromenader till kvällsevenemang.

MUFLB01

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Vit
Stil
Muffar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord