• Ny

Ushanka mössa med skärm av fårskinn, svart

812,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Vi välkomnar dig att ta del av vårt exklusiva erbjudande av en ushanka pälsmössa tillverkad av högkvalitativt naturligt skinn. Mössan utmärker sig inte bara genom sin utmärkta utförande, utan också genom sin funktionalitet - du kan bära klaffarna med öronen nedfällda eller knäppa dem uppe, vilket gör den anpassningsbar till förändrade väderförhållanden. Tack vare användningen av högkvalitativa material är mössan otroligt bekväm, lätt och ger utmärkt termisk isolering, vilket gör den till det perfekta valet för kalla och blåsiga dagar. Den erbjudna ushanka pälsmössan är inte bara en del av garderoben, utan också en uttryck för stil och elegans.

Storlek: 58 - 59 cm (L)
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Vår Exklusiva Herr Ushanka Pälsmössa

Välkommen till vår exklusiva kollektion av ushanka pälsmössor, tillverkade med omsorgsfullt utvalt högkvalitativt naturligt lammskinn. Denna klassiska ushanka pälsmössa är inte bara en symbol för tidlös stil utan också en pålitlig följeslagare under kalla och ogästvänliga väderförhållanden. Låt oss utforska detaljerna som gör denna mössa till ett måste i din garderob.

Skräddarsydd Komfort och Funktionalitet

Denna ushanka pälsmössa är utformad för att erbjuda optimal komfort och mångsidighet. Med möjligheten att bära klaffarna med öronen nedfällda eller knäppa dem uppe kan du anpassa din look och skyddsnivå beroende på väderförhållandena. Den skräddarsydda passformen och lätta konstruktionen gör att du kan bära den under långa perioder utan att känna dig obekväm.

Premium Kvalitet och Hållbarhet

Vi använder endast det finaste naturliga skinnet för att skapa våra ushanka pälsmössor, vilket garanterar långvarig hållbarhet och överlägsen kvalitet. Detta innebär att din mössa kommer att behålla sin mjukhet, färg och form över tid, vilket gör den till en investering för framtiden.

Optimal Värmeisolering för Kalla Dagar

Med dess förstklassiga material och noggrant utformade konstruktion erbjuder vår ushanka pälsmössa enastående värmeisolering, vilket håller dig varm och bekväm även under de mest extrema klimatförhållandena. Säkerställ att du är redo att möta vinterns kyla med stil och trygghet.

En Tidlös Stilikon

Ushanka pälsmössan är inte bara ett funktionellt plagg utan också en symbol för stil och elegans. Dess klassiska design och sofistikerade detaljer gör den till en tidlös favorit som aldrig går ur mode. Oavsett om du är ute efter att komplettera din vardagslook eller lägga till en touch av elegans till din outfit för speciella tillfällen, är denna mössa det perfekta valet.

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CPDKC01

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Svart
Stil
Kepsar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord