• Ny

Trapper Pälsmössa av svart rävpäls

1 446,34 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Herr mössa i trapperstil tillverkad av högkvalitativt naturligt päls, vilket ger oöverträffad komfort under kyligare dagar. Insidan av mössan är fodrad med värmande foder för extra isolering. Dessutom är mössan utrustad med en svans som kan fästas med en karbinhake, vilket ger både funktionalitet och stil. Tack vare de högkvalitativa materialen som används vid tillverkningen är mössan inte bara varm, utan också lätt och mjuk, vilket garanterar maximal användarkomfort. Ett perfekt val för män som uppskattar både funktionalitet och sofistikerad stil under vinterförhållanden.

Päls: räv (vulpes lagopus)

Interiör: isolerat foder

Storlek: 58 - 59 cm (L)
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Elegant Herr Trapper Hat - Perfekt för Kalla Dagar

Upptäck vår elegant herr trapper-mössa, tillverkad av högsta kvalitet naturligt päls, designad för att ge dig enastående komfort och stil under kyliga väderförhållanden. Denna exklusiva mössa är inte bara en praktisk accessoar för att hålla dig varm, den är även en fashionabel statement-piece som lyfter din vinterlook till en ny nivå.

Exceptionell Kvalitet och Värmeisolering

Vår herr trapper-mössa är noggrant tillverkad av premium naturligt päls, vilket garanterar överlägsen kvalitet och hållbarhet. Den är fodrad med en värmande insida för extra isolering mot kylan, vilket gör den till ett oumbärligt plagg för alla utomhusaktiviteter under vintern. Den högkvalitativa konstruktionen säkerställer också att mössan är lätt och bekväm att bära under långa perioder.

Funktionell Design för Allsidig Användning

Med en praktisk karbinhake och en avtagbar svans ger vår herr trapper-mössa dig möjlighet att anpassa din stil och komfort efter behov. Svansen kan enkelt fästas eller tas bort beroende på väderförhållandena eller din personliga stilpreferens. Denna flexibilitet gör mössan idealisk för både vardagligt bruk och utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller utflykter i naturen.

En Tidlös Accessoar med Stil

Utöver dess överlägsna funktionalitet är vår herr trapper-mössa en tidlös accessoar som kompletterar din garderob med sofistikerad stil och elegans. Den klassiska trapper-designen ger ett distinkt uttryck av maskulinitet och äventyr, vilket gör den till ett måste för den moderna mannen som värdesätter både stil och prestanda.

Köp Din Herr Trapper-Mössa Idag

Ge dig själv den ultimata kombinationen av stil, komfort och funktion med vår exklusiva herr trapper-mössa. Oavsett om du är ute efter en pålitlig vinteraccessoar för daglig användning eller en elegant detalj för speciella tillfällen, kommer vår mössa att överträffa dina förväntningar och bli ett oumbärligt tillskott till din garderob. Beställ din herr trapper-mössa idag och ta steget mot en vinter med stil och elegans.

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CTRLC01

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Svart
Stil
Trapper hattar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord