• Ny

Pälsmössa dam ushanka gjord av silverrävpäls

1 259,35 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Ushanka pälshatt gjord av högsta kvalitet naturlig silver rävpäls.

Toppen är gjord av svart narvläder.

Interiören är avslutad med isolerat foder.

Hatten kan bäras med öronen nedåt eller knytas baktill, vilket ger den en extremt imponerande look.

En päls-ushanka är det perfekta valet för frostiga dagar och en skidresa.

Päls: silverräv (Vulpes vulpes)

Storlek: 56 - 57 cm (M)
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Ren Vintercharm - Dam pälsmössa i ushankastil av äkta päls

Fördjupa dig i vinterns unika charm med vår exklusiva dam Pälsmössa i Ushankastil, tillverkad av äkta päls av högsta kvalitet. Detta är inte bara ett accessoar för att skydda mot kylan, utan även ett uttryck för lyx och stil som betonar din individualitet. Känn lyxens beröring mot din hud med vår dam Pälsmössa, designad specifikt för dem som uppskattar förfinad design och högsta kvalitet på material. Denna oumbärliga vinteraccessoar kombinerar funktionalitet, komfort och stil.

Elegans i varje detalj:

Pälsmössa är noggrant tillverkad av äkta päls, vilket ger den en unik mjukhet och hållbarhet. Den kommer inte bara ge dig behaglig värme under kalla dagar, utan också betona din elegans och stil. Den speciella Ushankasdesignen lägger till karaktär, och den mjuka pälsen omsluter dina öron och skyddar dem från isande vindar.

Oöverträffad komfort:

Tack vare noggrann konstruktion och ergonomiskt snitt, passar pälsmössa perfekt till formen av ditt huvud och garanterar oöverträffad komfort. Fodret av högkvalitativa material ger en känsla av mjukhet samtidigt som det skyddar mot eventuell uttorkning av huden.

Stil som överskrider säsonger:

Vår Pälsmössa är inte bara en förbigående trend - det är en investering i tidlös stil. Den kompletterar perfekt olika outfits och ger dem en speciell karaktär. Oavsett om du tar en promenad i vinterparken eller firar på skidbackarna, ser denna keps till att du alltid ser elegant ut.

Dam Pälsmössa i Ushankastil av äkta päls är inte bara en vinterprodukt utan också en unik del av din garderob. Den ger värme, komfort och stil och skapar en oförglömlig accent i varje vinterensemble. Upptäck den sanna charmen av vintern med vår originella Pälsmössa!

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CPLS01

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Ushanka
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord