• Ny

Mössa med skärm av fårskinn, brun

812,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Välkommen att bekanta dig med vårt exklusiva erbjudande: en herrkeps med skärm tillverkad av högkvalitativ naturlig fårskinn. Med en sofistikerad konstruktion är denna keps utrustad med en flik som, när den fälls ut, fungerar som skydd för öronen och nacken, vilket ger enastående komfort och skydd mot kyla och vind. Detta är det perfekta tillägget till din garderob för alla årstider, vilket inte bara ger enastående stil utan också funktionalitet i vardagen. Upptäck elegansen och det praktiska användandet i en och samma produkt redan idag.

Storlek: 58 - 59 cm (L)
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Elegansen i Funktionen: Herrkeps med Skärm av Naturlig Fårskinn

Vår herrkeps är inte bara ett modeuttalande utan även en praktisk lösning för att skydda dig mot kyla och vind. Tillverkad av naturlig fårskinn av högsta kvalitet erbjuder denna keps en unik kombination av stil och funktionalitet. Varje detalj är noggrant utformad för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Skyddande Flik för Komfort och Värme

Den distinkta egenskapen hos denna keps är dess skyddande flik, som enkelt kan fällas ut för att täcka öronen och nacken. Detta gör kepsen perfekt för användning under kalla och blåsiga dagar, vilket ger dig den värme och komfort du behöver för att hålla dig bekväm utomhus.

Mångsidig Stil för Alla Tillfällen

Oavsett om du är ute på en vinterpromenad eller bara vill lägga till en touch av elegans till din vardagsklädsel, så är vår herrkeps ett utmärkt val. Dess stilrena design gör den enkel att matcha med olika klädstilar och tillfällen, vilket gör den till en mångsidig accessoar för alla situationer.

Hållbarhet och Långvarig Kvalitet

Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är snygga och funktionella utan även hållbara och av hög kvalitet. Vår herrkeps är inget undantag. Tillverkad med omsorgsfullt utvalda material och med en noggrann tillverkningsprocess, kan du vara säker på att den kommer att hålla länge och behålla sin elegans över tid.

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CDKBR01

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Brun
Stil
Kepsar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord