• Ny

Ushanka pälsmössa för män gjord av tvättbjörnspäls I

1 625,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Ushanka pälsmössa för män, tillverkad av högkvalitativt naturligt päls, som garanterar komfort och värme även i de mest krävande väderförhållandena. Tack vare sin mångsidiga design kan mössan bäras med nedfällda öron för extra skydd mot kylan eller på toppen för att lägga till en stilfull och uttrycksfull accent. Den fungerar utmärkt under kalla dagar och vid utomhusaktiviteter som skidåkning eller vandring i bergen. Kombinationen av funktionalitet, hållbarhet och elegant design gör denna pälsförsedda uschanka till en oumbärlig del av en mans garderob som värdesätter kvalitet och stil.

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Toppen av mössan: naturligt narvläder

Interiör: isolerat foder

Storlek: 58 - 59 cm (L)
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Högkvalitativ ushanka pälsmössa för män för Värme och Stil

Vår pälsmössa  är inte bara ett pålitligt skydd mot kylan utan även en stilfull accessoar för den moderna mannen. Tillverkad av högkvalitativt naturligt pälsmaterial, erbjuder den överlägsen värme och komfort i de mest utmanande väderförhållandena.

Mångsidig Design

Den mångsidiga designen gör att denna uschanka kan bäras på olika sätt för att passa din personliga stil och för att möta dina behov. Med möjligheten att bära med nedfällda öron för extra skydd eller med toppen uppåt för en mer avslappnad look, är denna uschanka perfekt anpassningsbar för olika tillfällen.

Perfekt för Aktiviteter Utomhus

Oavsett om du ska ut på skidbackarna eller ta en promenad i snön, är vår pälsmössa det perfekta valet för utomhusaktiviteter under vintern. Dess robusta konstruktion och värmande egenskaper håller dig bekväm och skyddad även under de kallaste dagarna.

Hållbarhet och Kvalitet

Vi sätter högsta värde på hållbarhet och kvalitet i våra produkter. Vår pälsmössa är noggrant tillverkad för att säkerställa långvarig användning och prestanda. Med rätt skötsel kommer den att vara en trogen följeslagare under många vintrar framöver.

Elegant och Tidlös

Den eleganta designen och den tidlösa stilen gör vår pälsmössa till en investering i din garderob som aldrig går ur mode. Oavsett om du bär den under fritidsaktiviteter eller till vardagsklädsel, kommer den att lägga till en touch av klass och elegans till din outfit.

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CPJN01

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Stil
Ushanka
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord