• Ny

Damhatt gjord av naturligt rävpäls och lammskinn

1 356,91 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Damhatt tillverkad av päls och lammhud, förtrollande med elegans och lyx. Tillverkad av högkvalitativ päls och lammhud är denna hatt inte bara ett modernt tillbehör utan också ett uttryck för stil och sofistikering. Dess delikata textur och noggrann tillverkning garanterar inte bara en enastående utseende utan också komfort vid användning. Det perfekta valet för kvinnor som uppskattar lyxiga inslag och exceptionell kvalitet.

Päls: räv (Vulpes vulpes), lammskinn

Storlek: 56 - 57 cm (M)
Färg: Silver
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Exklusiv Damhatt: En Förening av Äkta Lyx och Elegans

Upptäck vårt senaste exklusiva produkt - damhatten, som inkarnerar en förening av äkta lyx och unik elegans. Unik i sitt slag är denna hatt tillverkad av högkvalitativ päls och lammhud, vilket gör den inte bara till ett modernt tillbehör utan också till ett uttryck för förfinad smak och stil.

Oöverträffad Kvalitet på Materialen

Hatten har tillverkats med omsorg om detaljer, med användning av lyxiga material som mjuk päls och fin lammhud. Kombinationen av dessa två material garanterar inte bara exceptionell hållbarhet utan också en oöverträffad textur och komfort vid användning.

Komfort och Bekvämlighet

Tack vare dess noggranna konstruktion och ergonomiska design ser vår hatt inte bara fantastisk ut utan erbjuder också oöverträffad komfort under hela dagen. Pälsens känslighet och lammhudens mjukhet gör att bärandet av denna hatt är en ren njutning, utan kompromisser.

Stiligt Tillbehör för Din Garderob

Denna hatt är inte bara en funktionell klädesplagg utan också ett uttryck för personlig stil och klass. Den passar perfekt med olika outfits och ger dem elegans och en unik karaktär. Oavsett om det är för en affärsmöte, en kväll ute eller en promenad i parken kommer vår hatt alltid att få dig att sticka ut från mängden.

Perfekt Val för Kvinnor som Uppskattar Lyx och Kvalitet

Om du letar efter den perfekta kombinationen av lyx, elegans och komfort är vår damhatt av päls och lammhud det idealiska valet. Se själv varför allt fler kvinnor väljer våra produkter som en symbol för förfinad stil och hög kvalitet. Låt dig förtrollas av äkta lyx redan idag!

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CD1052

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Nyanser av grått och silver
Stil
Pälsmössor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord