• Ny

Damhatt gjord av naturligt brun lammskinn

730,89 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Framhäv din unika elegans med vår damhatt av högkvalitativt lammskinn. Lätt och mjuk vid beröring, denna hatt ger en distinkt karaktär till varje outfit. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer garanterar den inte bara bekvämlighet utan också hållbarhet. En utmärkt val för eleganta tillfällen eller speciella evenemang. Lägg till en touch av lyx till din garderob med vår exceptionella damhatt!

Storlek: 58 - 59 cm (L)
Färg: Brun
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Fördjupa dig i lyx och elegans med vår damhatt tillverkad av högkvalitativt lammskinn. Detta unika tillbehör till din garderob betonar inte bara din individualitet, utan ger också en exceptionell charm till varje outfit.

Den enastående kvaliteten på lammskinnet garanterar inte bara en mjuk känsla, utan också hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden. Med noggrann tillverkning och uppmärksamhet på detaljer behåller vår hatt sin form och siluett, vilket lägger till elegans i varje stil.

Designen på denna hatt är mångsidig och tidlös, vilket gör den perfekt för olika tillfällen - från formella evenemang till avslappnade träffar med vänner. Tydliga sömmar och väl utförda detaljer lägger till hattens nobless och betonar den höga kvaliteten.

Bekväm att bära är en prioritet, därför är vår hatt lätt och välventilerad, vilket gör att den kan bäras även under längre perioder med ren njutning. Den elastiska konstruktionen möjliggör anpassning till olika huvudstorlekar och ger en perfekt passform för varje kund.

Lägg till elegans och klass till din samling med vår damhatt av äkta lammskinn. Låt din stil lysa med lyx och unik grace vid varje steg.

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CD1035

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Brun
Stil
Pälsmössor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord