• Ny

Elegant keps i svart fårskinn för kvinnor

730,89 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Elegant och stilfull keps i äkta lammskinn är det perfekta valet för dem som uppskattar unik design och lyxig utförande. Mjukheten från lammhuden ger kepsen en distinkt karaktär samtidigt som den garanterar en bekväm passform. Perfekt för både vardagsbruk och för att lyfta fram din stil i olika sammanhang. Lägg till en touch av elegans och exklusivitet till din look med vår keps i äkta lammskinn.

Storlek: 56 - 57 cm (M)
Färg: Svart
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Utforska den unika förtrollningen av vår exklusiva keps tillverkad av högkvalitativ naturlig lammhud. Denna eleganta och stilfulla keps inte bara imponerar med sitt enastående utseende utan erbjuder också oöverträffad komfort genom lammskinnets mjukhet och elasticitet.

Skinnets karaktär från lamm ger inte bara kepsen dess särprägel utan garanterar också hållbarhet och en perfekt passform som smyger sig åt din huvudform. Det här är inte bara en huvudbonad; det är även en känsla av lyx och individualitet, vilket ger varje outfit en unik prägel.

Cirkulera bland olika tillfällen med vår keps. Oavsett om du framhäver din sportiga stil eller strävar efter elegans i vardagliga klädsel, kommer vår keps i naturlig lammhud att komplettera och förhöja din look.

Upplev skillnaden när lammhuds mjukhet möter mästerligt hantverk i en och samma produkt. Lägg till förfining och exklusivitet i din samling med vår enastående keps – den är inte bara en huvudbonad, utan också en tydlig markering av din unika stil."

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

CD1030

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Svart
Stil
Kepsar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord