• Ny

Svart minkpälsmössa med rävbommel, silver

1 454,47 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

En minkpälshatt med en rävpompom är essensen av lyx och elegans i din garderob. Den här hatten är gjord av material av högsta kvalitet och skyddar inte bara perfekt mot kyla, utan ger också glans till varje styling. En riktig rävpompom ger den en unik charm. Uppnå ett unikt utseende och värme i ett genom att välja denna hatt som kommer att framhäva din unika stil.

Tack vare det mjuka innerfoderet är mössan väldigt flexibel och passar perfekt till alla huvudstorlekar.

Päls: mink (Mustela vison), räv (Vulpes vulpes)

Färg: svart

Storlek: Universell
Färg: Svart
Pompon: Silver
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

En tidlös mössa i minkpäls

Ge din garderob lyx och sofistikering med vår ultraeleganta minkpälsmössa och rävpäls för kvinnor. Denna unika hatt är en kombination av utmärkt hantverk, unik design och naturlig elegans.

Material av högsta kvalitet

Vår hatt är gjord av mjuk och fluffig minkpäls, som inte bara ger otrolig mjukhet, utan också extraordinär värme, perfekt för vinterdagar. En riktig rävpompom ger hatten en unik charm och lyxig look.

Unik design

Denna produkt är synonymt med elegans och klass. Hatten har en delikat och subtil look som framhäver minkpälsens naturliga glans. Fox pompom är en unik accent som ger hatten en unik karaktär. Det är inte bara en funktionell vintermössa, utan också ett sofistikerat tillskott till varje styling.

Komfort och värme

Det spelar ingen roll om du tar en promenad runt staden eller går på en kvällsfest - den här hatten kommer att ge dig inte bara en stilren look, utan också med komfort och värme. Tack vare noggrann bearbetning av minkpäls och lämplig konstruktion, skyddar hatten perfekt mot kyla och vind.

För eleganta kvinnor

En mink- och rävhatt är det perfekta valet för kvinnor som värdesätter lyx, elegans och hög kvalitet. Det är också en perfekt present till en älskad som förtjänar en speciell gåva.

Vår hatt finns i en mängd olika färger för att passa din stil och dina önskemål. Välj den som bäst uttrycker din personlighet och känn dig speciell varje dag.

Låt dig förtrollas av minkpälsens naturliga skönhet och rävens charm och njut av exceptionell komfort och värme under många årstider.

FN3500

Datablad

Typ av päls
Mink
Färg
Svart
Stil
Pälsmössor
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord