• -300,00 kr
  • Ny

Rex chinchilla päls matta överkast 120x60cm, grafit

4 543,90 kr
4 243,90 kr Spara 300,00 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Pälspläd tillverkad av högkvalitativt naturligt rexkaninfur är en exklusiv accessoar som kommer att lyfta fram den raffinerade karaktären i din inredning. Tack vare noggrant utförande med lyxigt päls, kommer pläden inte bara imponera med sin mjukhet och fluffighet, utan även garantera hållbarhet under många år framöver.

Den kommer att fungera utmärkt som en dekorativ detalj på soffan eller sängen, och tillföra elegans och mysighet till rummet. Samtidigt, under kyliga kvällar, kommer den att bli en oumbärlig källa till värme och ge både komfort och en lyxig touch i varje rum.

Päls: rex chinchillakanin (Oryctolagus cuniculus)

Färg: grafit

Mått: 120x60cm

Färg: Grafit
Mått: 120x60cm
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Lyxig Äkta Pälspläd av Naturligt Rexkaninfur - Ett Elegant Tillskott Till Ditt Hem

Önskar du att ge ditt hem en touch av överdådig elegans? Vår äkta pälspläd tillverkad av naturligt rexkaninfur är den ultimata lyxaccessoaren som kommer att förvandla ditt utrymme till en fristad av stil och komfort.

Högkvalitativt Naturligt Rexkaninfur För Äkta Lyx

Denna pälspläd är tillverkad av exklusivt naturligt rexkaninfur av högsta kvalitet, vilket garanterar överlägsen hållbarhet och en oöverträffad mjukhet. Varje pälsstrå har noga utvalts för att säkerställa en jämn och lyxig yta, vilket gör att pläden inte bara ser fantastisk ut utan också känns underbar att klappa på.

En Mångsidig Och Elegant Inredningsdetalj

Vår äkta pälspläd är mer än bara en dekorativ detalj - den är en mångsidig och elegant inredningsdetalj som lyfter fram skönheten i varje rum. Placera den över soffan eller sängen för att skapa en sofistikerad inramning, eller använd den som en kärleksfull omslagspläd på en favoritstol. Oavsett var den placeras kommer den att tillföra en känsla av lyx och elegans till ditt hem.

Skapa En Ombonad Och Värmande Atmosfär

Under kalla kvällar kommer vår äkta pälspläd att bli din bästa vän när du vill skapa en ombonad och värmande atmosfär. Kryp ner under den mjuka och fluffiga ytan och låt dig omslutas av dess värme och komfort. Det är det perfekta sättet att koppla av och njuta av lugn och ro efter en lång dag.

Tidlös Design För Alla Inredningsstilar

Med sin naturliga färg och tidlösa design är vår äkta pälspläd en perfekt inredningsdetalj för alla stilar. Oavsett om ditt hem har en modern, traditionell eller eklektisk estetik kommer denna pläd att passa in sömlöst och förbättra dess övergripande utseende.

Ge Ditt Hem En Känsla Av Äkta Lyx

Slutligen, om du vill ge ditt hem en känsla av äkta lyx och elegans, leta inte längre än vår äkta pälspläd av naturligt rexkaninfur. Med sin överlägsna kvalitet, mångsidighet och tidlösa design kommer denna pläd att bli ett värdefullt tillskott till din heminredning som du kommer att njuta av i många år framöver.

FN7002

Datablad

Typ av päls
Kanin
Färg
Grafit
Stil
Kuddar, mattor och överkast
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord