• Ny

Pälsmanschetter i rävpäls, rosa

1 080,49 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Lyxiga päls manschetter är en elegant tillägg till vintergarderoben. Tillverkade av högkvalitativt naturligt päls, med omsorg om varje detalj, ger de inte bara värme utan också en sofistikerad look. Deras insida är fodrad med en mjuk satin med bekväma knapphål för knappar, vilket garanterar användarkomfort. Manschetterna är enkla att fästa på ärmar tack vare de medföljande knapparna, vilket gör dem till en mångsidig tillbehör till olika stilar. Genom att lägga till en unik elegans och stil är päls manschetter ett utmärkt val för dem som vill sticka ut under vintersäsongen.

Päls: räv (vulpes lagopus)

Mått:

foderomkrets: ca 30 cm

foderbredd: ca 5 cm

bredd med päls: ca 15 cm

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Lyxiga päls manschetter för en sofistikerad vinterstil

Vill du lägga till en touch av elegans och värme till din vintergarderob? Då är våra lyxiga päls manschetter det perfekta valet för dig. Tillverkade av högkvalitativt naturligt pälsmaterial, varje detalj noggrant utformad för att ge en känsla av lyx och komfort.

Högkvalitativt Material och Förstklassig Tillverkning

Vi sätter stort värde på kvalitet och hållbarhet. Våra päls manschetter är tillverkade av den finaste pälsen för att säkerställa långvarig användning och en tidlös stil. Insidan är fodrad med en mjuk satin för att säkerställa maximal komfort och värme under kalla vinterdagar.

Enkel Användning och Stilfull Design

Att bära våra päls manschetter är enkelt och bekvämt. De är utformade med praktiska knapphål för att fästas på ärmar med hjälp av de medföljande knapparna. Deras stilfulla design gör dem till det perfekta tillbehöret för att lyfta fram din vinterstil och lägga till en touch av lyx till varje outfit.

Ett Mångsidigt Tillbehör för Alla Tillfällen

Oavsett om du klär upp dig för en kväll på stan eller bara vill lägga till en elegant touch till din vardagsstil, är våra päls manschetter ett mångsidigt tillbehör som passar alla tillfällen. De är det perfekta sättet att komplettera din vintergarderob och skapa en sofistikerad look som får dig att sticka ut från mängden.

Gör Ett Statement med Våra Päls Manschetter Idag

Ge din vinterstil en uppgradering med våra lyxiga päls manschetter. Med sin eleganta design, högkvalitativa material och bekväma passform är de det ultimata tillbehöret för att skapa en sofistikerad och stilfull look. Gör ett statement och lägg till en touch av lyx till din garderob idag!

MAN008

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Rosa
Stil
Manschetter
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord