• Ny

Äkta pälskrage, tvättbjörnspäls ståkrage, vit

942,28 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Lyxig pälskrage är ett oumbärligt tillbehör för varje garderob. Tillverkad av högkvalitativt naturligt päls, ger den inte bara en sofistikerad look, utan också skydd mot kylan. Den har praktiska elastiska öglor som möjliggör enkel fästning met knappar på olika plagg, såsom rockar, läder- eller jeansjackor samt tröjor. Denna eleganta accent betonar inte bara stilen, utan garanterar också komfort och värme under kalla dagar. Pälskragen är en nyckelkomponent i garderoben för dem som uppskattar både stil och funktionalitet.

Foderbredd: 5 cm

Bredd med päls: 17 cm

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Längd på foder: 45 cm
Färg: Vit
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Lyxigt pälskrage för tidlös elegans

Ta din garderob till nästa nivå med vårt förstklassiga pälskrage. Med en elegant och sofistikerad design är detta pälskrage ett oumbärligt tillbehör för den moderna kvinnans eller mannens outfit. Tillverkat av högkvalitativt naturligt pälsmaterial ger det inte bara en unik stil, utan också en praktisk lösning för att hålla dig varm under de kalla månaderna.

Stilfullt och mångsidigt tillbehör

Detta pälskrage är inte bara en elegant detalj, det är också otroligt mångsidigt och enkelt att matcha med olika plagg. Oavsett om du bär det till en rock, en läderjacka eller en elegant kappa, kommer detta pälskrage att lyfta din outfit till nya höjder av stil och elegans.

Praktiskt och bekvämt att använda

Med praktiska elastiska öglor och knappar är vårt pälskrage enkelt att fästa och ger dig möjlighet att anpassa passformen efter dina preferenser. Den mjuka och varma pälsen ger även en behaglig känsla mot huden, vilket gör det till ett idealiskt val för daglig användning under vintermånaderna.

Ett måste för din garderob

Ett pälskrage är inte bara ett modeuttalande, det är också en investering i tidlös elegans och kvalitet. Med vårt exklusiva pälskrage får du inte bara ett stilfullt tillbehör, utan också en pålitlig och hållbar produkt som kommer att följa dig under många säsonger framöver. Ta din stil till nya höjder med vårt lyxiga pälskrage och låt din personlighet lysa genom varje outfit.

KSJB01

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Vit
Stil
Kragar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord