• Ny

Mink pälsrock för kvinnor, brun

18 210,57 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upplev lyx och värme med vår exklusiva pälsrock i minkpäls. Denna eleganta och stilfulla rock är tillverkad av högkvalitativ minkpäls, vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Detta vinterplagg är designat för att hålla dig varm och bekväm under de kallaste dagarna. Med en tidlös och sofistikerad design passar denna pälsrock perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Ge din garderob en touch av glamour och njut av den exklusiva känslan av äkta minkpäls.

Längd: ca 96 cm

Päls: mink (Mustela vison)

Storlek: L
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Upptäck Elegans och Komfort i Vår Exklusiva Minkpälsrock

Vår minkpälsrock erbjuder inte bara en unik stil utan också en oöverträffad känsla av lyx och värme. Tillverkad av högkvalitativ minkpäls är varje detalj noggrant utformad för att erbjuda en bekväm och elegant upplevelse under vintermånaderna.

Högkvalitativ Minkpäls för Hållbarhet och Komfort

Vi förstår vikten av att erbjuda inte bara stil utan också hållbara produkter av hög kvalitet. Vår minkpälsrock är tillverkad av noggrant utvald minkpäls för att säkerställa långvarig komfort och hållbarhet, samtidigt som den ger en mjuk och lyxig känsla.

Tidlös Design för Alla Tillfällen

Med en tidlös och sofistikerad design är vår minkpälsrock perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en speciell tillställning eller bara vardagsbruk, kommer denna rock att göra dig till en omedelbar stilikon och hålla dig varm även under de kallaste dagarna.

Unik Känsla av Lyx med Äkta Minkpäls

Inget kan jämföras med den exklusiva känslan av äkta minkpäls. Vår minkpälsrock ger inte bara en fantastisk stil utan också en unik känsla av lyx som kommer att sätta dig isär från mängden och ge din garderob en touch av glamour.

Med vår exklusiva minkpälsrock får du inte bara en elegant och stilfull produkt utan också en oöverträffad känsla av lyx och värme. Ge din garderob en uppgradering med denna tidlösa och sofistikerade rock och njut av den unika känslan av äkta minkpäls.

FU2013

Datablad

Typ av päls
Mink
Färg
Brun
Stil
Pälsrockar och västar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord