• Ny

Jacka för kvinnor i minkpäls, svart

11 381,30 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upplev lyx och värme med vår exklusiva pälsjacka i minkpäls. Denna eleganta och stilfulla jacka är tillverkad av högkvalitativ minkpäls, vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Detta vinterplagg är designat för att hålla dig varm och bekväm under de kallaste dagarna. Med en tidlös och sofistikerad design passar denna pälsjacka perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Ge din garderob en touch av glamour och njut av den exklusiva känslan av äkta minkpäls.

Längd: ca 62 cm

Päls: mink (Mustela vison)

Storlek: L
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Upptäck Elegans och Komfort i Vår Exklusiva Minkpälsjacka

Vår minkpälsjacka kombinerar sofistikerad design med exceptionell värme, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en elegant och funktionell vinterjacka. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda både stil och komfort under de kallaste dagarna.

Högkvalitativ Minkpäls för Hållbarhet och Elegans

Vår minkpälsjacka är tillverkad av högkvalitativ minkpäls, vilket garanterar långvarig hållbarhet och en lyxig känsla. Varje päls är noggrant utvald för att säkerställa överlägsen kvalitet, och jackan är konstruerad för att stå emot vinterkylan med stil.

Tidlös Design för Mångsidig Användning

Den tidlösa och eleganta designen gör vår minkpälsjacka mångsidig och lämplig för olika tillfällen. Oavsett om du är ute efter en jacka för vardagsbruk eller speciella evenemang kommer denna jacka att bli ett oumbärligt tillskott till din garderob.

Unik Känsla av Lyx med Äkta Minkpäls

När du bär vår minkpälsjacka får du inte bara en stilfull ytterplagg utan också den unika känslan av äkta minkpäls. Ge din look en touch av lyx och skilj dig från mängden med denna exklusiva jacka som ger enastående komfort och elegans.

Vår exklusiva minkpälsjacka är det perfekta valet för den som söker en elegant och varm vinterjacka. Med högkvalitativ minkpäls och tidlös design är denna jacka ett uttryck för överlägsen stil och lyx. Njut av vintern med en jacka som kombinerar komfort och elegans på ett unikt sätt.

FU2012

Datablad

Typ av päls
Mink
Färg
Svart
Stil
Pälsrockar och västar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord