• Ny

Halsduk i rävpäls, svart

1 625,20 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Lyxig pälschal tillverkad av högkvalitativt naturligt päls, avslutad med en mjuk satininsida. En oerhört elegant accessoar som passar lika bra till rocken, jackan som till tröjan. Förutom sin estetiska skönhet skyddar pälschaliken också nacken mot kylan, vilket ger både stil och komfort under kyligare dagar.

Päls: räv (Vulpes lagopus)

Mått:

längd med päls: ca 115 cm

bredd med päls: ca 16 cm

foderlängd: 105 cm

foderbredd: 8 cm

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Lyxig pälschal av högsta kvalitet

Upptäck en värld av elegans med vår lyxiga pälschal tillverkad av högkvalitativt naturligt päls. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en oslagbar kombination av stil och komfort.

Mjuk satininsida för extra bekvämlighet

Varje pälschal är omsorgsfullt avslutad med en mjuk satininsida, som ger en behaglig känsla mot huden och ger extra komfort under användning. Den silkeslena känslan av satin kompletterar perfekt pälsens lyxiga textur och skapar en sensationell upplevelse varje gång du bär den.

Mångsidig accessoar för alla tillfällen

Denna eleganta pälschal är en mångsidig accessoar som passar perfekt till alla tillfällen. Oavsett om det är till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer vår pälschal att höja din outfit till en ny nivå av stil och sofistikering.

Perfekt för att hålla dig varm under kalla dagar

Förutom att vara en fashionabel accessoar, är vår pälschal också praktisk för att hålla dig varm under kalla dagar. Den ger effektivt skydd mot kylan och håller din nacke och hals varma och bekväma när temperaturen sjunker.

Med sin oöverträffade kvalitet, elegans och mångsidighet är vår lyxiga pälschal den ultimata accessoaren för alla modeentusiaster. Uppgradera din garderob med detta tidlösa och sofistikerade tillägg och njut av både stil och komfort oavsett väder eller tillfälle.

SZELC01

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Svart
Stil
Kragar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord