• Ny

Päls halsduk i kaninpäls

1 543,90 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Välkommen att upptäcka vår exklusiva pälschal, tillverkad av högkvalitativt naturligt minkpäls. Denna unika accessoar kännetecknas inte bara av enastående elegans, utan också av utmärkt funktionalitet. Med en bekväm öppning kan du enkelt dra igenom den andra änden av schalen, vilket ger enastående bärkomfort. Den passar perfekt till rockar, skinn- eller jeansjackor, liksom tröjor, och ger en touch av stil till varje outfit. Vår pälschal inte bara framhäver skönheten, utan skyddar också effektivt halsen mot kylan, vilket gör varje vinterdag trevligare.

Päls: kanin (Oryctolagus cuniculus)

Mått:

längd: ca 122 cm

bredd: ca 16 cm

Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck Elegans och Värme med Vår Exklusiva Pälschal

Välkommen till vår exklusiva kollektion av pälschal, där varje stycke är noggrant tillverkat med högkvalitativt naturligt kaninpäls. Denna unika accessoar är inte bara en symbol för oöverträffad elegans utan erbjuder även enastående funktionalitet och värme för de kalla dagarna.

En Touch av Lyx och Stil

Med en design som blandar tidlös elegans med modernitet är vår pälschal en mångsidig accessoar som är perfekt för att komplettera din outfit. Oavsett om det är till en elegant kappa, en robust skinnjacka eller en avslappnad jeansjacka, ger vår pälschal en touch av lyx och stil till varje tillfälle.

Hållbarhet och Kvalitet i Fokus

Vi strävar efter att erbjuda inte bara stil utan också hållbarhet och kvalitet i varje produkt vi skapar. Med vår pälschal kan du vara säker på att du investerar i en hållbar accessoar som kommer att följa dig under många säsonger framöver.

Skydd och Värme i Kylan

Utöver dess estetiska värde är vår pälschal också praktisk och funktionell. Den erbjuder ett effektivt skydd mot kylan och håller din hals varm och bekväm, vilket gör att du kan njuta av vinteräventyr utan att offra stil för komfort.

Med vår exklusiva pälschal får du inte bara en stilfull accessoar utan också en pålitlig partner för att möta kalla väderförhållanden. Utforska vår kollektion idag och upptäck den perfekta kombinationen av elegans, komfort och värme för alla dina behov.

SZEN12

Datablad

Typ av päls
Kanin
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Stil
Kragar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord