• Ny

Pannband för kvinnor av naturligt lammskinn

356,91 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Vi presenterar ett unikt pannband för kvinnor av naturligt lammskinn, som inte bara tillför elegans, utan också sätter nya standarder inom stil och komfort. Detta extraordinära tillbehör kännetecknas inte bara av dess utmärkta utförande, utan också av sin subtila design, som säkerligen kommer att locka uppmärksamheten från älskare av lyxtillbehör.

Storlek: 56 - 57 cm (M)
Färg: Vit
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Pannband av fårskinn - exceptionell kvalitet och bärkomfort

Lammskinnet som vårt pannband är tillverkat av är ett unikt material på grund av dess delikathet och elasticitet. Tack vare detta anpassar produkten sig perfekt till formen på huvudet, vilket säkerställer inte bara bärkomfort utan också hållbarhet och nötningsbeständighet. Det är den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet.

Designen på pannbandet är noggrant genomtänkt för att ge dig inte bara ett estetiskt tillbehör, utan också ett distinkt stylingelement. Subtila detaljer framhäver bandets klass och höga kvalitet. Dessutom gör den klassiska formen den lämplig för både vardag och högtid.

Låt vårt pannband för kvinnor av naturligt lammskinn bli en oskiljaktig del av din garderob, vilket ger en unik chic till varje styling. Oavsett tillfälle kommer detta pannband att ge din look en unik karaktär. Investera i elegans och kvalitet, nu tillgängligt i vår webbutik - framhäva din individualitet idag!

För att beställa rätt storlek på hatten, mät huvudets omkrets i nivå med pannan, ca 1 cm ovanför ögonbrynen och ovanför öronen. Håll måttbandet bekvämt och kläm inte för hårt.

Pomiar

OP2001

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Vit
Stil
Pälsband
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord