• Ny

Ullmössa med räv päls pompom, blå

446,34 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upptäck enastående komfort och stil med vår ullmössa med en bedårande avtagbar pompom av äkta päls! Denna eleganta mössa värmer inte bara perfekt under kyliga dagar, utan ger också en unik charm till varje vinterlook. Tillverkad av högkvalitativ ull ger den utmärkt termisk isolering, och den mjuka pompom av äkta päls ger en lyxig touch. Finns i olika färger är vår mössa inte bara en praktisk accessoar för garderoben, utan också ett pålitligt sätt att framhäva din individuella stil. Låt dig förtrollas av både funktionalitet och mode med vår exklusiva ullmössa med pompom!

Päls: räv (vulpes lagopus)

Färg: blå

Sammansättning: 90% ull, 10% polyamid

Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Elegant ullmössa med pälspompom - Stil och Komfort i Ett!

Välkommen att upptäcka vår exklusiva ullmössa med pälspompom, som inte bara skyddar dig mot vinterkylan utan också lägger till en unik charm och elegans. Vår mössa är tillverkad av högsta kvalitet ull för att garantera behaglig värme även under de kallaste dagarna.

Elegans i Detaljerna:

Denna mössa's unikhet framhävs av den vackra pälspompom av naturlig päls, som lägger till en exceptionell charm och stil. Varje pompom är noggrant tillverkad av naturlig päls, vilket gör varje mössa till ett unikt konstverk. Den inte bara håller dig varm, utan lägger också till en touch av lyx och klass till din vardagsstil.

Komfort och Bekvämlighet:

Ullen som används i vår mössa skyddar inte bara mot kyla utan ger också god andningsförmåga, vilket håller huvudtemperaturen i balans. Den elastiska materialet anpassar sig perfekt till huvudets form, vilket ger bekvämlighet under hela dagen. Njut av vinterpromenader eller skidbackar med försäkran om att ditt huvud är väl skyddat.

Hållbar Mode:

Vi värnar om miljön, vilket är varför våra produkter skapas med respekt för naturen. Den naturliga pälsen som används för att skapa pälspompom kommer från etiska källor, vilket gör vår mössa inte bara vacker utan också hållbar och miljövänlig.

Perfekt Present:

Ullmössa med pälspompom är också en utmärkt idé som present. Ge dina nära och kära ögonblick av värme, elegans och lyx genom att erbjuda dem en unik tillägg till vintergarderoben.

Upptäck den perfekta harmonin mellan stil och funktionalitet genom att välja vår ullmössa med pälspompom. Låt dig svepas in i värme och elegans redan idag!

CWP119

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Blå, himmelsblå, marinblå
Stil
Ylle hattar
Pompon
Vit räv
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord