• Ny

Basker i ull för kvinnor med pompom av rävpäls, vinröd

446,34 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Upptäck charmen av vinterlig elegans med vår ullberet med en bedårande avtagbar pompom av äkta päls. Det är inte bara en praktisk accessoar till din vintergarderob, utan också en yttring av lyx och stil. Tillverkad av högkvalitativ ull, ger bereten värme och komfort även under de kallaste dagarna. Dessutom lägger den bedårande päls en subtil touch av finess, vilket ger din outfit en unik karaktär. Stick ut från mängden och framhäv din individuella stil med vår ullberet med pompom - det perfekta valet för dem som älskar elegans och komfort.

Päls: räv (vulpes lagopus)

Färg: vinröd

Sammansättning: 40% ull, 30% akryl, 20% viskos, 10% nylon

Storlek: Universell
Färg: Rödvin
Pompon: Svart
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Ullberet med Pälspompom - Unik Accessoar med Naturlig Päls i Framkant av Mode!

Upptäck vår exklusiva ullberet med en charmig pälspompom av äkta päls - ett oumbärligt tillskott till vintergarderoben för dem som uppskattar originalitet och stil. Denna designerberet kommer inte bara hålla dig varm utan kommer också att skilja dig från mängden och framhäva din unika modemedvetenhet.

Premiummaterial och Finish:

Bereten är noggrant tillverkad av högkvalitativ ull, vilket ger utmärkt värmeisolering och komfort. Den naturliga pälsbollen lägger till en lyxig touch, och den precision som använts vid tillverkningen garanterar hållbarhet och användarvänlighet. Detta är en perfekt förening av stil och funktionalitet.

Distinkt Stil:

Bereten ser oerhört elegant ut och är samtidigt ett uttryck för de senaste modetrenderna. Pälspompom av äkta päls lägger till elegans och subtil extravagans. Genom att bära vår beret kan du enkelt uttrycka din individuella stil och estetiska känsla.

Universell Storlek och Bärkomfort:

Användningen av elastiskt material gör att bereten passar perfekt på varje huvud, vilket ger komfort under hela dagen. Det här är ett utmärkt val för dem som värdesätter både mode och bekvämlighet. Du kan bära den varje dag med förtroende och understryka din unikhet.

Perfekt Present för den Modemedvetna:

Letar du efter en gåva som kommer att imponera? Vår ullberet med pälspompom av äkta päls är ett utmärkt val för alla modeälskare.

Låt vår beret bli en oumbärlig del av din vintergarderob, och lägg till en extra touch av charm och stil. Beställ redan idag och känn hur modet möter komfort!

FN3804

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Rödvin
Stil
Pompom hattar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord