• Ny

Skinnhandskar för kvinnor med rävpäls, röd

991,06 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Välkommen att utforska vår exklusiva produkt - eleganta och stilfulla läderhandskar som utgör en harmonisk kombination av högkvalitativ naturlig läder och en unik manschetter av äkta päls. Enastående egenskap hos våra handskar är deras insida, fodrad med varmt och mjukt foder, vilket inte bara garanterar bästa komfort vid användning, utan också utmärkt skydd mot kylan under de iskalla vinterdagarna. Oavsett tillfälle - vardagligt eller elegant - är våra handskar den perfekta kompletteringen till varje outfit. Med dem kan du njuta av både bekvämlighet och elegans i varje situation.

Material: naturligt läder

Päls: räv (vulpes lagopus)

Storlek: S
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

För att välja rätt storlek, mät omkretsen av din hand vid anklarna.

pomiar

Upplev Elegant Komfort med Våra Exklusiva Skinnhandskar

Välkommen till vår exklusiva kollektion av skinnhandskar, där varje par är en manifestation av tidlös elegans och överlägsen kvalitet. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda både stil och funktionalitet.

Högkvalitativt Material

Våra skinnhandskar är tillverkade av högkvalitativt naturläder, vilket garanterar hållbarhet och långvarig användning. Detta material är inte bara vackert att se på, utan också mjukt och smidigt, vilket ger en perfekt passform för din hand.

Unikt Designad Manschetter

Det som verkligen sätter våra handskar isär är den unika manschetter av äkta päls. Denna detalj ger inte bara en touch av lyx till designen, utan fungerar också som en isolerande barriär mot kylan, vilket håller dina händer varma och bekväma även under de kallaste dagarna.

Optimal Komfort och Värme

Insidan av våra handskar är fodrad med en mjuk och varm material, vilket ger optimal komfort och värme under alla väderförhållanden. Du kan vara säker på att dina händer kommer att hållas varma och skyddade, oavsett hur sträng vinterkylan är.

Mångsidig Användning

Oavsett om du ska ut på en avslappnad promenad i stan eller delta i en elegant kvällsutgång, är våra skinnhandskar det perfekta tillbehöret för alla tillfällen. Deras mångsidighet gör dem till en oumbärlig del av din garderob, som du kommer att uppskatta säsong efter säsong.

Upptäck den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet med våra exklusiva skinnhandskar. Med deras eleganta design och överlägsen kvalitet kommer de att bli din trogna följeslagare under många år framöver. Ge dig själv den lyxen att uppleva optimal komfort och värme med varje användning av våra skinnhandskar.

RK4005

Datablad

Typ av päls
Räv
Färg
Röd
Stil
Läderhandskar
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord