• Ny

Rex chinchilla kaninpäls kudde 40x60cm, rosa

1 356,91 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Välkommen att upptäcka den sanna definitionen av lyx och elegans med vår kudde tillverkad av rex kanin skinn. Detta unika päls utmärker sig genom sin oöverträffade mjukhet och ömtålighet, vilket garanterar en oslagbar komfort vid varje användningstillfälle. Med högsta kvalitet och detaljerad omsorg om detaljer, behåller vår kudde inte bara sin unika estetik, utan förblir också hållbar under många års användning. Tillåt dig själv ren njutning av beröring och framhäv din unika smak med vår kudde i rex kanin skinn.

Päls: Chinchillakan rex (Oryctolagus cuniculus)

Färg: rosa

Mått: 40x60cm

Färg: Rosa
Mått: 40x60cm
Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Upptäck äkta lyx och elegans med vår exklusiva kudde

Välkommen till en värld av riktig lyx och sofistikerad elegans med vår extraordinära kudde tillverkad av rexkaninens mjuka päls. Denna kudde är inte bara en inredningsdetalj, den är ett konstverk som framhäver din personliga stil och skapar en atmosfär av överdådig komfort och avslappning i ditt hem.

Högkvalitativt rexkaninpäls för oöverträffad mjukhet

Vår kudde är tillverkad av rexkaninens exklusiva päls, som är känd för sin oemotståndliga mjukhet och delikata känsla. Varje beröring av denna kudde är ren lycka, och den mjuka känslan mot huden kommer att föra en känsla av lyx till varje stund av avkoppling.

Meticulous Craftsmanship för hållbarhet och skönhet

Varje detalj i vår kudde har skapats med omsorg och precision för att säkerställa långvarig skönhet och hållbarhet. Från de noggrant utvalda rexkaninernas päls till den robusta sömmen och den eleganta designen, är varje aspekt av denna kudde utformad för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och stil.

Skapa en sofistikerad atmosfär i ditt hem

Denna kudde är inte bara en accessoar, den är en statement-piece som kommer att lyfta fram ditt hem och skapa en sofistikerad atmosfär. Placera den på din soffa, fåtölj eller säng för att omedelbart ge ditt utrymme en touch av lyx och elegans som kommer att imponera på alla som går in i rummet.

FN6008

Datablad

Typ av päls
Kanin
Färg
Rosa
Stil
Kuddar, mattor och överkast
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord