• Ny

Damkappa med manschetter av tvättbjörnspäls

2 267,48 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Eleganten kappa i kamelfärg, tillverkad av högkvalitativt och behagligt material. Den kännetecknas av en unik design på baksidan som fångar uppmärksamheten med sin originalitet. Pälsmuddar är avtagbara och är sydda med äkta päls av högsta kvalitet, vilket garanterar lyx och komfort. Med i setet följer också en svart bälte med en elegant spänne. Den lätta och oversize-klippta kappan gör den inte bara trendig utan också otroligt bekväm, perfekt för både höst och vår.

Längd: ca 90 cm

Universell storlek

Kappa tillverkad i Italien

Sammansättning: 95% polyester, 5% elastan

Päls: finsk tvättbjörn (Nyctereutes procyonoides)

Kvantitet
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Eleganta Kamelrock med Unik Design - Perfekt för Kyligare Dagar

Vår eleganta kamelrock är inte bara ett uttryck för klass och stil, utan också en perfekt kombination av komfort och lyx. Tillverkad av högkvalitativt och behagligt material, utmärker sig denna rock inte bara genom sin färgsättning utan också genom det originella mönstret på baksidan, som säkerligen kommer att fånga uppmärksamheten.

Unikt Mönster

Mönstret på baksidan av rocken representerar kärnan av originalitet. De subtila detaljerna och omsorgen om utförandet gör rocken inte bara till en klädesplagg utan också till en uttrycksfull detalj av individuell stil.

Lyxig Finish

Ärmarna på rocken är dekorerade med avtagbart tvättbjörnpäls, vilket understryker vårt åtagande för högsta kvalitet och komfort. Användningen av äkta päls tillför inte bara elegans utan också en mjuk känsla.

Setet Inkluderar Svart Bälte

Till setet ingår en svart rem med en elegant spänne, vilket möjliggör extra justering och framhävande av midjan. Detta är en detalj som lägger till elegans och karaktär till hela stilen.

Lätt och Bekväm

Rocken med en oversize-passform är inte bara ett modernt val utan också en garanti för maximal komfort. Perfekt både för svalare höstdagar och övergångsperiodens vårliga kvällar.

PD001

Datablad

Typ av päls
Finnsk tvättbjörn
Färg
Nyanser av brunt, beige och rött
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord