• Ny

Kvinnors fårskinnsrock med huva, svar

4 795,93 kr
Vi skickar denna produkt inom 1 till 3 arbetsdagar

Här är vår exceptionella damkappa som utmärker sig inte bara genom elegans utan också genom lätthet och enastående kvalitet. Detta är en verklig pärla inom dammodevärlden, skapad av högkvalitativt fårskinn.

Vår kappa har en lätt tajlad passform som smickrar kvinnans figur på ett subtilt sätt, och tillför elegans och klass till varje outfit. Varje exemplar är ett hantverksmässigt mästerverk där de använda skinnen är noggrant utvalda, och hela produktionsprocessen sker med högsta precision och uppmärksamhet på detaljer.

De tillbehör som används i kappa är inte bara exceptionellt hållbara utan kommer också från material av högsta kvalitet.

Färg: svart

Längd: 88 cm

Ärmlängd: 63 cm (justerbar +/- 3 cm)

Storlek: XL
Kvantitet
Sista produkten i lager
  Storleksdiagram

Kontrollera hur du väljer rätt storlek

  Leveransregler

Beställningar över 2400 SEK skickas gratis!

  Returpolicy

Enkel och Förmånlig Retur. 14 dagar att returnera

Storleksdiagram:

size

Lyxig Damjacka i Lammskinn – Elegans, Lätthet och Oöverträffad Kvalitet

Välkommen till en värld av enastående elegans och unik stil, där lyx möter bekvämlighet. Vår lyxiga damjacka, tillverkad av högkvalitativt lammskinn, är själva essensen av förfinad smak och konstnärlig skicklighet. Fördjupa dig i en oförglömlig upplevelse av att bära denna perfektion.

Elegans i Detalj:

Vår kollektion av jackor kännetecknas inte bara av en elegant design, utan även av en subtil midjeknytning som smickrar kvinnlig silhuett på det vackraste sättet. Varje exemplar är ett verkligt konstverk, skapat med passion och hängivenhet till detaljer. Vi väljer endast de finaste naturliga lammskinnen för att skapa unika, hållbara och samtidigt lätta plagg.

Oöverträffad Kvalitet:

Produktionsprocessen genomförs med högsta precision, vilket garanterar inte bara en estetiskt tilltalande look, utan även oöverträffad kvalitet. Vi ser till varje skede, från urvalet av skinn till noggrann skärning och användningen av de bästa tillbehören. Vårt åtagande för perfektion säkerställer att våra jackor inte bara ser fantastiska ut, utan också behåller sin fulländning genom flera säsonger.

Komfort i Lyx:

Tillbehören som används i avslutningen är inte bara vackra, utan också funktionella och säkerställer maximal bärkomfort. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa inte bara en modetrendig, utan även praktisk klädesplagg. Vår damjacka kommer inte bara att framhäva bärarens individuella stil, utan också ge en oöverträffad känsla av att bära lyx.

KNS024

Datablad

Typ av päls
Lammskinn (fårskinn)
Färg
Svart
Stil
Fårskinn
Var den första att skriva din recension!

Möjligheten att lämna åsikter föregår köpet via FOX. Alla åsikter verifieras för sin sanning.
  • Registrera

Nytt kontoregister

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord